Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Πουθενά στον κόσμο κανένα σοβαρό κράτος δεν ενδίδει σε απαιτήσεις αντιεξουσιαστών - τρομοκρατών



Προκλητική η κυβέρνηση δεν θέλει να θίξει τις συνιστώσες της, που αποτελούνται από αντιεξουσιαστές και φανατικούς οπαδούς τρομοκρατών, τους κάνει εκβιαζόμενη τα χατίρια σε βάρος της ασφάλειας των πολιτών.

Τώρα που είδαν οι αντιεξουσιαστές ότι τους περνάει, θα απαιτούν όλο και περισσότερα έχοντας ομήρους τους συντρόφους τους στελέχη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. 

Το άγνωστοι πλέον δεν έχει κανένα νόημα να αναφέρεται, γιατί όλοι αυτοί που σπάνε, καταστρέφουν, καίνε και πετάνε μολότοφ, είναι γνωστοί και οι ίδιοι και οι οικογένειες τους και στο υπουργείο δήθεν προστασίας του πολίτη, στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και στον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα.

Είναι γνωστοί επίσης και οι αλλοδαποί λαθρομετανάστες που έχουν εισχωρήσει μέσα στους αντιεξουσιαστές, και κάνουν κουμάντο στην πλατεία Εξαρχείων τρομοκρατώντας πολίτες.

Η δράση των αντιεξουσιαστών μέσα στα πανεπιστήμια τα οποία έχουν καταντήσει γιάφκες - ορμητήρια, δείχνει το πόσο ελεύθερα κινούνται ανεξέλεγκτοι και με την προστασία του ΣΥΡΙΖΑ, αυτό φάνηκε με τα πρόσφατα κρούσματα βίας εντός των πανεπιστημίων για να πετύχουν τους σκοπούς τους.

Εάν ήταν δημοκρατική η κυβέρνηση Τσίπρα και δεν ήταν πλήρως εξαρτημένη από τρομοκρατικές οργανώσεις, θα αποζημίωνε όσους έπεφταν θύματα των συντρόφων τους αντιεξουσιαστών, και θα είχε συλλάβει να τιμωρήσει παραδειγματικά τα ηγετικά στελέχη των αντιεξουσιαστών που ορισμένοι είναι και πρωτοκλασάτα στελέχη στόν ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτές της ημέρες είδαμε μια κυβέρνηση ανίκανη, να μην μπορεί να αντιμετωπίσει τις καταστροφές που προκαλούσαν σε όλη την Ελλάδα οι αντιεξουσιαστές.

Η κυβέρνηση επέλεξε την τακτική της άτακτης υποχώρησης και την ικανοποίησή του αιτήματός τους,  να επιστρέψει ο Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου στις φυλακές Κορυδαλλού, και το έκανε αυτό για να μην θίξει τις συνιστώσες της,  σε βάρος της κοινωνίας και της ασφάλειας των πολιτών.

Επιχειρεί να εντάξει την επίμαχη μεταγωγή του Γιαγτζόγλου στο «κάδρο» της αναδιοργάνωσης των φυλακών του Κορυδαλλού ως φυλακή υποδίκων για να δικαιολογήσει την υποταγή της στους αντιεξουσιαστές.

Και είδαμε εχθές τον απίθανο  υπουργό Δικαιοσύνης, Σταύρο Κοντονή να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, για την πλήρη υποταγή στα «θέλω» των αντιεξουσιαστών κακοποιών, που τον οδήγησαν στην μεταγωγή του Κωνσταντίνου Γιαγτζόγλου από τις φυλακές της Λάρισας σε αυτές του Κορυδαλλού.

Η Ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδος, μόλις ένα 24ώρο πριν, έθεσε για ακόμη μια φορά την ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης προ των πολιτικών ευθυνών της για την κατάσταση που επικρατεί πανελλαδικά στις φυλακές. 
          
Με το πρόσχημα της αναδιοργάνωσης των φυλακών της χώρας, το υπουργείο δικαιοσύνης πρόχειρα και βιαστικά, μετέτρεψε το κατάστημα κράτησης Κορυδαλλού σε φυλακή υποδίκων σε μία μέρα για να κάνει το χατήρι σε αντιεξουσιαστές - τρομοκράτες . 

Έτσι, ανακοίνωσε την μεταγωγή των πρώτων 52 καταδίκων από τις φυλακές Κορυδαλλού σε άλλα καταστήματα κράτησης και, παράλληλα, την μεταγωγή σε αυτό 27 υποδίκων, ανάμεσα στους οποίους βέβαια θα είναι και ο Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου. 

Όσο παραμένει στην χώρα αυτή η κυβέρνηση τα πράγματα θα γίνονται χειρότερα και το έγκλημα θα κάνει παντού κουμάντο, ούτε ο Αλέξης Τσίπρας, ούτε τα στελέχη του διαθέτουν την σοβαρότητα και την ικανότητα να βάλουν τάξη.



Κ.Β.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου