Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Επιμένει να λέει ψέματα και να παραπλανά τον κόσμο ο Τόσκας



Επιμένει να παραπλανά τους πολίτες κρύβοντας την αλήθεια ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας μιλώντας στον ΑΝΤ1 λέγοντας : «Τα στοιχεία που δόθηκαν ήταν απόλυτα ακριβή και υπολογίστηκαν βάσει των στοιχείων που σε κάθε συγκέντρωση μετρούνται».

Ο κ. Τόσκας ανέφερε ότι τα στοιχεία που δόθηκαν «ήταν απολύτως ακριβή» και ότι «ο αριθμός δεν έχει καμία σχέση με πολιτικές σκοπιμότητες» καθώς «έχει βγει από υπηρεσιακούς παράγοντες».

«Τίποτε δεν είναι χαλκευμένο. Μακριά από εμάς και τους υπηρεσιακούς παράγοντες τέτοιες κατηγορίες», είπε θέλοντας να δικαιολογήσει την παραπλάνηση.

Ερωτηθείς γιατί στο συγκεκριμένο βίντεο που έδωσε την δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ., η ώρα ήταν σβησμένη, ο κ. Τόσκας είπε για να δικαιολογηθεί: «Κάποιοι προσπαθούν να βγάλουνε αναληθές το βίντεο. Το βίντεο δείχνει την ώρα της μεγαλύτερης παρουσίας στο Σύνταγμα. Και η ημερομηνία του βίντεο ήταν 1η Ιανουαρίου, αλλά προφανώς η συγκέντρωση δεν έγινε 1η Ιανουαρίου».

Συνέχισε ο κ. Τόσκας λέγοντας ότι το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα : «Επειδή υπήρχαν τερατογενέσεις από ορισμένα ΜΜΕ ότι ο κόσμος ήταν ένα εκατομμύριο, γι' αυτό δόθηκε το βίντεο στη δημοσιότητα.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου