Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Και πάλι ο Τσίπρας χωρίς τσίπα είπε : Το πολιτικό και ποινικό μας μητρώο πιο καθαρό και από τον ξάστερο ουρανό



Από την Πάτρα ο Αλέξης Τσίπρας προσπάθησε να περάσει σε αυτούς που τον άκουγαν ΄τι πατριώτης είναι αυτός που ξεπουλάει το όνομα Μακεδονία και δεν είναι πατριώτες αυτοί που τους στήνουμε ένα νέο πολιτικό σκάνδαλο για να παραπλανήσουμε.

Δεν θα αναφερθούμε στο στημένο όπως δείχνει πολιτικό σκάνδαλο, γιατί σκάνδαλο είναι σίγουρα και οι χιλιάδες γιατροί πρέπει να  τιμωρηθούν, αλλά θα σταθούμε σε αυτό που χαρακτηρίζει τον Τσίπρα το ψέμα και την αναίδεια μπροστά στον Ελληνικό λαό.

Μέσα σε όλα που ακούστηκαν είπε ο Αλέξης Τσίπρας : Το πολιτικό και ποινικό μας μητρώο πιο καθαρό και από τον ξάστερο ουρανό.

Τονίζοντας πολλές φορές ότι «ο πατριωτισμός είναι πράξη καθημερινής αρετής», και το είπε χωρίς ντροπή ο κ. Τσίπρας έφερε στον αντίποδα του παλιού πολιτικού συστήματος την σημερινή κυβέρνηση.

Έκανε και πάλι τον επιτυχημένο λέγοντας : «Ξέρω πολύ καλά ότι ως κυβέρνηση και λάθη κάνουμε, και παραλείψεις υπάρχουν στο έργο μας. Όμως έχω το δικαίωμα να πω αυτό: Το πολιτικό και ποινικό μας μητρώο είναι πιο καθαρό και από τον ξάστερο ουρανό» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, προσθέτοντας ότι «αυτό που καθοδηγεί τις πράξεις μας, είναι η αντίληψη μας για την πολιτική ως προσφορά και ως ηθικού καθήκοντος. Γι' αυτό και εκεί που οι άλλοι απέτυχαν, εμείς τώρα πετυχαίνουμε».


Προκάλεσε και πάλι τον Ελληνικό λαό και τον εξόργισε μόλις τον άκουσε να λέει : «Εξορθολογήσαμε τα δημόσια οικονομικά, πετύχαμε πελονάσματα, αλλά ταυτόχρονα μοιράσαμε κιόλας σε όσους το είχαν ανάγκη. Με απόλυτη δικαιοσύνη. Και για αυτό, επίσης, όχι μόνο βγάζουμε την Ελλάδα από τα μνημόνια που άλλοι την έριξαν, αλλά με θάρρος και τόλμη και με αίσθηση του πατριωτικού συμφέροντος, την οδηγούμε ξανά σε ρόλο πρωταγωνιστή στη περιοχή των Βαλκανίων, αλλά και σε πυλώνα σταθερότητας και ασφάλειας, σε μια αποσταθεροποιημένη γειτονιά»

Kαι αυτός που έχει γυρίσει την χώρα χρόνια πίσω σε όλα τα επίπεδα ακόμα και στην διαφθορά είπε :Να πάρουμε οριστικό διαζύγιο με νοοτροπίες του χθες

Ο πρωθυπουργός «με το χέρι στην καρδιά» στην ερώτηση «τι πρέπει να κάνουμε για την πατρίδα» τόνισε ότι η απάντηση είναι: «Να πάρουμε οριστικό διαζύγιο με τις συνήθειες και τις νοοτροπίες του χθες. Να πάρουμε όλοι αποστάσεις από την Ελλάδα του χθες και από τα πρόσωπα που την σημάδεψαν».

«Από πρόσωπα, κυκλώματα, και πρακτικές, που έβαζαν πρώτα το εγώ από το εμείς. Πρώτα το κομματικό από το πατριωτικό συμφέρον. Και που έκαναν τον πατριωτισμό σημαία ευκαιρίας για να υπηρετήσουν τα πιο ευτελή ιδιοτελή συμφέροντα» 

Και με ύφος πάλι χωρίς ηθική και ντροπή.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου