Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Προβοκάτσια ετοιμάζει το παρακράτος αμολώντας τους αντιεξουσιαστές να αμαυρώσουν το συλλαλητήριο



Οι διαθέσεις των αντιεξουσιαστών ξεκίνησαν από σήμερα νωρίς το πρωί όταν επιτέθηκαν στην εθνική σε λεωφορεία που μεταφέρουν πολίτες στο συλλαλητήριο.

Προβοκάτσια ετοιμάζει το παρακράτος με αντισυγκέντρωση αντιεξουσιαστών σήμερα στο συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη, υπέρ της ονομασίας των Σκοπίων με τον όρο Μακεδονία, λύση που προωθεί η κυβέρνηση οΤσίπρας και η κυβέρνηση των Σκοπίων.

Το σχέδιο της προβοκάτσιας ξεκίνησε από εχθές με μηχανοκίνητη πορεία από μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Οι συμμετέχοντες στη διαμαρτυρία, που διοργανώθηκε ως αντίδραση στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία που πραγματοποιείται σήμερα, Κυριακή, στον Λευκό Πύργο, είχαν συγκεντρωθεί στην οδό Εγνατία, στο ύψος της Καμάρας και κινήθηκαν με δίκυκλα και οχήματα σε κεντρικές οδούς της πόλης.

Οι επιβαίνοντες στα οχήματα και στα δίκυκλα κρατούσαν σημαίες του αντιεξουσιαστικού χώρου και έριχναν φυλλάδια με αντιεθνικιστικά συνθήματα κατά του συλλαλητηρίου που υπερασπίζεται την Μακεδονία

Οι αντιεξουσιαστές έχουν αναγγείλει αντισυγκέντρωση, σήμερα Κυριακή το μεσημέρι στην Καμάρα, την ώρα διεξαγωγής του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία.

Οι στημένες αντιδράσεις των ανεξέλεγκτων αντιεξουσιαστών εξυπηρετούν τα συμφέροντα της κυβέρνησης και των Σκοπίων και μόνο.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου