Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Αυγενάκης: Το 2018 θα είναι χρονιά μεγάλης πολιτικής μάχης



«Μια μεγάλη εκλογική νίκη που θα αποτελέσει την αφετηρία μιας πορείας αναγέννησης της πατρίδας μας»

Η πορεία της διαπραγμάτευσης που «έτσι όπως εξελίσσεται προκαλεί σοβαρές ανησυχίες», η «πολύ σοβαρή παράλειψη του κ. Τσίπρα να θέσει ρητά και δημόσια το ζήτημα αλλαγής του Συντάγματος της γειτονικής χώρας ..», η «υπερφολόγιση», η μείωση των συντάξεων και οι πλειστηριασμοί της πρώτης κατοικίας, αποτέλεσαν τα κεντρικά σημεία της αποψινής ομιλίας του γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρη Αυγενάκη, στην εκδήλωση κοπής της πίτας της ΝΟΔΕ Έβρου, στην Αλεξανδρούπολη.

Ο κ. Αυγενάκης αναφέρθηκε και στην ψήφιση του νέου Κανονισμού Πανελλαδικής Οργάνωσης, ο οποίος στοχεύει στην «απερίσπαστη και αποτελεσματική λειτουργία των περιφερειακών οργάνων και την αναβάθμισή τους…Ο νέος κανονισμός εκφράζει το πνεύμα της ανανέωσης, της διαφάνειας, της αποτελεσματικότητας και της καλύτερης αξιοποίησης των στελεχών μας», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Εξέφρασε την πεποίθηση ότι το 2018 «θα είναι χρονιά μεγάλης πολιτικής μάχης» και κάλεσε σε συμπόρευση «ώστε να ισχυροποιήσουμε το μέτωπο των μεταρρυθμιστικών δυνάμεων και να κερδίσουμε μια μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία αλλαγής». Προσδιορίζοντας τον τελικό στόχο της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Αυγενάκης τόνισε ότι «Ξέρουμε τι θέλουμε. Μια μεγάλη εκλογική νίκη που θα αποτελέσει την αφετηρία μιας πορείας αναγέννησης της πατρίδας μας».


Πηγή : news.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου