Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Βόλος: Τρεις ανήλικοι σε δίκη για βιασμό 10χρονου μαθητή



Σε δίκη παραπέμπονται τρεις ανήλικοι μαθητές, οι οποίοι κατηγορούνται ότι διέπραξαν φρικτές πράξεις σε βάρος 10χρονου συμμαθητή τους, όπου σύμφωνα με την καταγγελία του πατριού του, τον κακοποίησαν σεξουαλικά επανειλημμένως, σε ώρες διαλείμματος στις τουαλέτες του σχολείου τους.

Οι τρεις μαθητές, δύο αγόρια και ένα κορίτσι, αντιμετωπίζουν κατηγορίες βιασμού από κοινού κατ’ εξακολούθηση και επικίνδυνης σωματικής βλάβης από κοινού κατ’ εξακολούθηση, με διάστημα τέλεσης των αδικημάτων την περίοδο Σεπτέμβριο 2016 με Οκτώβριο 2016.

Οι μαθητές φέρονται να κακοποιούσαν τον 10χρονο δένοντας του τα χέρια ώστε να μην μπορεί να αντιδράσει και το στόμα για να μην μπορεί να φωνάξει και να καλέσει για βοήθεια.

Κατηγορούμενοι σε αυτή την υπόθεση είναι και και οι εκπαιδευτικοί των μαθητών, κατηγορούμενοι για έκθεση ανήλικου μαθητή σε κίνδυνο κατ’ εξακολούθηση, αλλά και οι γονείς τους που κατηγορούνται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλο αυτό το διάστημα οι φερόμενοι ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση μαθητές, παρακολουθούνται από παιδοψυχολόγους. Σύμφωνα το taxydromos.gr, η δίκη στο Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων Βόλου θα συζητηθεί στις 25 Ιανουαρίου 2018.


ΤΑ ΝΕΑ


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου