Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Η Μποφίλιου δεν είναι η μόνη καλλιτέχνης που προκαλεί τον ελληνικό λαό


Η Μποφίλιου είναι μια πολύ καλή φωνή και τίποτα άλλο, που θα έπρεπε να σκέφτεται τις βλακείες που λέει γιατί γελάει ο κόσμος που την ακούει, και το κόστος στην καριέρα της και για την ίδια είναι μεγάλο γιατί χάνει κάθε σοβαρότητα. 

Δεν λες τις παρακάτω βλακείες εάν είσαι σοβαρό άτομο και με αναγνωρισιμότητα :

Στην πρόσφατη συνέντευξή της στην Εφημερίδα των Συντακτών, στην οποία εμφανίστηκε ως τροτσκίστρια και ψηφοφόρος του ΚΚΕ, χαρακτήρισε την Ευρωπαϊκή Ένωση δικτατορία, ευχήθηκε μια παγκόσμια επανάσταση και κατέληξε ότι θα παρατούσε όλα για να βγει στο βουνό, αρκεί να υπήρχε ένας ηγέτης, στον οποίο θα πίστευε. 

Αναρωτιέται ο κόσμος που την άκουσε ποιοι θα πρέπει να την ακούσουν στο Διογένης Studio, που τραγουδάει οι επαναστάτες με αιτία; Η μπορούν και άλλοι; 

Πριν την Μποφίλου η ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου βγήκε να προκαλέσει τους Έλληνες λέγοντας λες και πάνε όλα καλά στην χώρα ότι «Δεν μετανιώνω που ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ»!

Η ερωτήσεις από την  Σάσα Σταμάτη προς την ηθοποιό που προκάλεσαν την δυσφορία των πολιτών και έφτασαν μάλιστα και στο σημείο να μην παρακολουθούν ούτε το καθημερινό σήριαλ στο οποίο  έχει ένα ρόλο είναι η παρακάτω :

Ο πρωθυπουργός πώς σου φαίνεται;

Θεωρώ ότι έχει κάνει πολλά λάθη, αλλά πιστεύω ότι είναι ένας πολύ έντιμος άνθρωπος και νομίζω ότι παίζει να είναι και ο μοναδικός αυτή τη στιγμή που έχει ηγηθεί της χώρας και που δεν έχουμε να του προσάψουμε -τουλάχιστον δεν έχουμε βρει ακόμα- κάποια κλοπή ή απάτη. Μπορείς να τον κατηγορήσεις για λάθη και απειρία.

Ψήφισες ΣΥΡΙΖΑ;

Ναι, ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ.

Μετάνιωσες;

Οχι, δεν έχω μετανιώσει. Γιατί ανεχθήκαμε κυβερνήσεις πολλών χρόνων, είχαμε μια ανοχή απέναντι σε όλα αυτά και ξαφνικά δεν έχουμε ανοχή για έναν άνθρωπο ο οποίος είναι πολύ λίγο καιρό αυτή τη στιγμή στην κυβέρνηση και μέχρι τώρα αυτά που κάνει είναι με υπογραφές προηγουμένων. Εάν αποδειχτεί απατεώνας, είμαι η πρώτη που θα ρίξει το ανάθεμα. Δεν είναι ούτε ξάδελφός μου ούτε φίλος μου.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου