Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Νέα Δημοκρατία : 800.000 ευρώ λιγότερα στα ταμεία του ΟΑΣΘ για τον Οκτώβριο



Ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών, υπεύθυνος για θέματα Μακεδονίας - Θράκης, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μετά την κρατικοποίηση των αστικών συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης, έρχονται τώρα τα πρώτα αποτελέσματα των επιλογών ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ: 800.000 ευρώ λιγότερα στα ταμεία του ΟΑΣΘ  για τον Οκτώβριο».

Πλήρης Δήλωση

«Μετά την κρατικοποίηση των αστικών συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης έρχονται τώρα τα πρώτα  αποτελέσματα που διαψεύδουν απολύτως τα σχέδια της Κυβέρνησης.

800.000 ευρώ λιγότερα μπήκαν στα ταμεία του ΟΑΣΘ  από εισπράξεις εισιτηρίων τον Οκτώβριο φέτος σε σχέση με  τον ίδιο μήνα πέρσι, τη στιγμή μάλιστα που καταγράφεται αύξηση του αριθμού των επιβατών στα λεωφορεία. Ακόμη μεγαλύτερη μείωση εσόδων αναμένεται για τον Νοέμβριο.

Εξίσου τραγική είναι και η κατάσταση στις παρεχόμενες υπηρεσίες. Οι βλάβες στα κακοσυντηρημένα λεωφορεία του ΟΑΣΘ είναι καθημερινό φαινόμενο με αποτέλεσμα να παρατηρούνται  πρωτόγνωρες καθυστερήσεις δρομολογίων οι οποίες έχουν - με τη σειρά τους - ως συνέπεια την κατακόρυφη αύξηση του συνωστισμού στα λεωφορεία και την ατελείωτη ταλαιπωρία των επιβατών. 

Στη Θεσσαλονίκη στην οποία δεν υπάρχει, πλην των λεωφορείων, κανένα άλλο Μέσο Μαζικής Μεταφοράς, οι πολίτες πληρώνουν καθημερινά τη διαχειριστική  ανικανότητα και την ιδεοληψία των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και των κομματικών φίλων και συγγενών που διόρισαν στη διοίκηση του ΟΑΣΘ».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου