Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Αυγενάκης : «O κ. Τσίπρας είναι ο Πρωθυπουργός των φόρων και της μιζέριας»



«Η Κυβέρνηση από αυτά που ισχυρίζεται ο κ. Σόιμπλε επιλεκτικά αναφέρει κάποια κομμάτια. Τα άλλα, κάνει πως δεν τα κατάλαβε», δήλωσε, σήμερα το πρωί, στο πλαίσιο της εκπομπής του κ. Γιώργου Παπαδάκη στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο Γραμματέας Π.Ε. Ν.Δ. – Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Σχολιάζοντας δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ περί ένταξης της Ελλάδας σε τροχιά ανάπτυξης ο κ. Λ. Αυγενάκης δήλωσε: «Οι Έλληνες πολίτες, σήμερα, χρωστούνε 125 δισ. σε φόρους και εισφορές. Το ελληνικό κράτος χρωστάει πάνω από 6 δισ. οφειλές στους ιδιώτες. Το 35% των Ελλήνων πολιτών, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, είναι φτωχοποιημένοι και η οικονομική τους κατάσταση δεν έχει την παραμικρή σχέση με την εικονική πραγματικότητα ευφορίας που προσπαθεί να δημιουργήσει η Κυβέρνηση».

Κινούμενος στο ίδιο πλαίσιο ο Γραμματέας της ΝΔ προσέθεσε: «Σύμφωνα με το σύστημα «Ήλιος» τα τελευταία δυόμιση χρόνια η απονομή των συντάξεων έχει μειωθεί κατά 51,2%, με αποτέλεσμα πάνω από 300.000 συνταξιούχοι να μην έχουν πάρει τη σύνταξή τους».

Καυτηριάζοντας τη στάση του Πρωθυπουργού στο πρόσφατο ταξίδι του στις ΗΠΑ ο κ. Λ. Αυγενάκης ανέφερε: «Ο Τσίπρας πριν 11 μήνες υμνούσε τον Κάστρο για την προσφορά του στην ανθρωπότητα, 11 μήνες μετά υμνεί τον Τραμπ για τον ίδιο λόγο, ενώ, σήμερα, ο κ. Ζαχαριάδης υιοθετεί τις απόψεις Σόιμπλε».

«Απέναντι στην πολυγλωσσία του ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ απαντά με ένα σαφές και μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα. Ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει λόγο καθαρό και σαφή απέναντι τόσο στους Έλληνες, όσο και στους εταίρους. Ως ΝΔ έχουμε διαμορφώσει και επικαιροποιούμε συνεχώς στο πλαίσιο των προσυνεδρίων του Κόμματος, το δικό μας πρόγραμμα που φέρει ελληνική κι όχι έξωθεν υπογραφή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ Λ. Αυγενάκης.

«O κ. Τσίπρας είναι ο Πρωθυπουργός των φόρων και της μιζέριας. Το 3ο μνημόνιο Τσίπρα - Καμμένου προβλέπει 25 νέους φόρους, 1,9 δισ. μετρά για τον επόμενο χρόνο και επιπλέον 4 με 5 δισ νέα μέτρα. Σύνολο 14,7 δισ. επιβάρυνση για τους Έλληνες πολίτες αντί για παροχές 12δισ. που έταζε προεκλογικά ο κ. Τσίπρας».

Στο τέλος της συζήτησης ο Γραμματέας της ΝΔ δήλωσε: «Η ΝΔ είναι η μόνη πολιτική δύναμη στη χώρα που προχωρά με λόγο καθαρό, σκληρή δουλειά, συνέπεια, σοβαρότητα και έχει συγκροτημένο σχέδιο για την επόμενη μέρα».



Πηγή : thebest.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου