Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Αντρόπιαστος Τσίπρας έκανε πάλι τον επιτυχημένο κοροιδεύοντας όσους τον άκουγαν



Είπε για ακόμα μία φορά τα απίστευτα και χωρίς κανένα ήθος και ντροπή έκανε τον πιο επιτυχημένο πρωθυπουργό που πέρασε από την Ελλάδα

Διαβεβαίωσε ότι «το πρόγραμμα θα τελειώσει στην ώρα του», υποστήριξε ότι «βρισκόμαστε σε ένα εξαιρετικά θετικό μομέντουμ για την ελληνική Οικονομία» και υποσχέθηκε ότι η δουλειά που κάνει η κυβέρνηση θα αποδώσει καρπούς.

Επανέλαβε δε ότι «περνάμε από το Grexit στο Grinvest» και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα φύγει η χώρα από τα μνημόνια και την επιτροπεία.

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν θέλει να παινευτεί κιόλας, θέλει να αφήσει τους άλλους να τον παινέψουν και είπε : «Δεν είμαστε μάγοι, αλλά ούτε μαθητευόμενοι μάγοι. Δεν θέλω να το παινευτώ, αλλά τα δύο αυτά δύσκολα χρόνια έχουν συσσωρεύσει μια εμπειρία που άλλοι πρωθυπουργοί δεν έχουν ούτε σε δύο δεκαετίες».

Ο Αλέξης Τσίπρας διαχώρισε την επιχειρηματικότητα σε υγιή και διαπλεκόμενη. «Καταδικάζω την κρατικοδίαιτη επιχειρηματικότητα της μίζας, της διαπλοκής των θαλασσοδανείων που δημιούργησαν, εξέθρεψαν και αξιοποίησαν οι κυβερνήσεις του «χθες» με την βοήθεια κάποιων «επιχειρηματιών» χωρίς καμία επένδυση των οποίων η μόνη τους προσφορά ήταν η απομύζηση κρατικών κονδυλίων. Και αυτή ήταν μια από τις μεγαλύτερες αιτίες της κρίσης» είπε με έμφαση την ώρα που παρακολουθούσε και ο Ιβάν Σαββίδης την ομιλία

Ο Τσίπρας υπεραμήνθηκε της επιχειρηματικίτητας αγνοώντας ότι του φεύγουν και όσοι τόλμησαν να επενδύσουν με κυβέρνηση ΣΥΡΖΑΝΕΛ «υπάρχει η υγιής επιχειρηματικότητα. Η επιχειρηματικότητα που σέβεται τους νόμους, το περιβάλλον και τον εργαζόμενο, το ανθρώπινο δυναμικό. Αυτό είναι το μοντέλο που θα βγάλει τη χώρα στην λεωφόρο της ανάπτυξης. Το μοντέλο της έντασης στη γνώση και όχι της έντασης στην εργασία».

Αναφέρθηκε στην ανάπτυξη κάνοντας τον αρχηγό της επιτυxημένης κυβέρνησης λέγοντας :«Σε κάθε περίπτωση έχουμε αναντίρρητα εισέλθει σε μια τροχιά ανάπτυξης και πρέπει να διατηρήσουμε τα διατηρήσιμα χαρακτηριστικά αυτής της τροχιάς στο μέλλον» είπε ο πρωθυπουργός. Εστειλε δε το μήνυμα για την ανάγκη σύντομης ολοκλήρωσης της γ’ αξιολόγησης. «Εχει μείνει η ασφαλής ολοκλήρωση που περνάει μέσα από την έγκαιρη ολοκλήρωση της αξιολόγησης. Όλες οι πλευρές εργάζονται για το σκοπό αυτό γιατί όλες οι πλευρές έχουν όφελος. Το πρόγραμμα θα τελειώσει την ώρα του και θα μπει ένα τέλος σε αυτή την επώδυνη περίοδο για την Ελλάδα» διαβεβαίωσε.

Σημείωσε δε ότι η «άνεργη ανάπτυξη δημιουργεί μη βιώσιμα κέρδη και τεχνικές φούσκες χωρίς αντίκρισμα».

Αδιαφορώντας για την πραγματική ανεργία που φτάνει στο 28% και για τα στοιχεία που αφορούν τις συνθήκες εργασίες, ο Αλέξης Τσίρπας παραμύθιασε τον κόσμο αναφερόμενος στην ανεργία και είπε ότι «φέτος, μέχρι και τον Ιούλιο, δημιουργήθηκαν 263.000 νέες θέσεις εργασίας, αριθμός ρεκόρ δεκαεξαετίας. Η ανεργία των νέων παραμένει υψηλή αλλά έχει πέσει δέκα μονάδες».

Και εκεί που δεν ντράπηκε καθόλου αγνοώντας τους πολίτες που υποφέρουν είχε το θράσος να πει "Τολμήσαμε μεταρρυθμίσεις στη φορολογία και αποδίδουν"
«Η στρατηγική μας για επιστροφή σε βιώσιμη ανάπτυξη δεν μπορεί παρά να έχει σαν κύριο άξονα τη βιομηχανία και την μεταποίηση» πρόσθεσε ο Τσίπρας τονίζοντας ότι πρέπει να επενδύσουμε στην καινοτομία και στο εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της χώρας. «Προχωρήσαμε σε μεταρρυθμίσεις στην φορολογική πολιτική που όλοι διαπίστωναν την αναγκαιότητα τους αλλά δεν τολμούσαν. Εμείς τολμήσαμε να τις φέρουμε, και αρχίζουν να αποδίδουν» υποστήριξε πλήρως στον κόσμο του αρκεί να παραμυθιάζει τον κόσμο που κάνει το λάθος να τον ακούει.








0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου