Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Για το Μαξίμου η προστασία των πολιτών και η ασφάλεια τους είναι ακροδεξιός αυταρχισμός



Η κυβέρνηση ανάλγητη και οι υπουργοί Κοντονής και Τόσκας δεν επιθυμούν να βελτιώσουν τίποτα και να προστατέψουν τους πολίτες. 

Με τα non paper που εκδίδει η κυβέρνηση, υπερασπιζόμενη κακοποιούς και την ανομία, είναι σαφές ότι δεν επιθυμεί να ανοίξει εκ νέου μια συζήτηση για την ανομία και την παραβατικότητα και για τον λόγο αυτό επιχειρεί να κλείσει την οποιαδήποτε συζήτηση καλύπτοντας συντρόφους και κακοποιούς.

Να φωνάζει κάποιος κατά της ανομίας και κατά της εγκληματικότητας, να θέλει να προστατευτούν οι πολίτες το θεωρεί το Μαξίμου ακροδεξιό αυταρχισμό ενώ την ανομία και την προστασία συντρόφων και κακοποιών με κάθε τρόπο το Μαξίμου την θεωρεί σωστή ακροαριστερή πολιτική.

Αντί λοιπόν η κυβέρνηση να προβληματιστεί για την ανομία και την ανασφάλεια που έχει φέρει στους πολίτες εκδίδει με οξύτητα non paper ότι η Νέα Δημοκρατία σπεκουλάρει τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Τραγικά ανεύθυνο το Μαξίμου και στριμωγμένο από την αγανάκτηση των πολιτών για την ανασφάλεια που κυριαρχεί έγραψε στο non paper.

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν διστάζει να επενδύσει πολιτικά στην αποτρόπαια δολοφονία ενός ανθρώπου, στο αίμα ενός φίλου του, σύμφωνα με τον ίδιο. Και τα φιλικά του Μέσα να εμφανίζουν την Ελλάδα, ως χώρα, όπου ανθίζει ατιμώρητο το έγκλημα. Για να φτάσει στο σημείο ο υποτιθέμενος μετριοπαθής κ. Δένδιας να παρουσιάζει την Ελλάδα ως "Κολομβία" και να μιλά για "περίοδο βίας και αίματος εδώ και 2,5 χρόνια". Απλά επιβεβαιώνει το πραγματικό του πρόσωπο, αυτό του ακροδεξιού αυταρχισμού»

Η Νέα Δημοκρατία  με αφορμή τα νέα επεισόδια στα Εξάρχεια λίγες ώρες μετά την δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου έβγαλε ανακοίνωση με τον αναπληρωτή Τομεάρχη Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Μάξιμος Χαρακόπουλος : «Για μια ακόμη νύχτα η περιοχή των Εξαρχείων παραδόθηκε σε ένα πάρτι βίας με καμένους κάδους και μολότοφ και δεν υπήρξε ούτε μια σύλληψη ή προσαγωγή. Η Νέα Δημοκρατία απαιτεί από την Κυβέρνηση να επιβληθεί επιτέλους ο νόμος και οι ιθύνοντες να αναλάβουν τις ευθύνες τους».

Η Νέα Δημοκρατία απάντησε και στο non paper ακροαριστεράς ανευθυνότητας του Μαξίμου:
«Προτρέπουμε τους συντάκτες του non paper του Μαξίμου να κάνουν μια συνάντηση με τους κατοίκους των Εξαρχείων. Να συζητήσουν μαζί τους και την μείωση των δημοτικών τελών που οι ίδιοι ευλόγως ζητούν, λόγω της πλήρους απουσίας του Κράτους από την περιοχή τους. 
Καλό θα ήταν επίσης, να μας ενημερώσουν πόσες επιθέσεις με μολότοφ έχουν γίνει στο κέντρο της Αθήνας από το 2015 και πόσο αυτές έχουν στοιχίσει στους Έλληνες πολίτες».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου