Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Μητσοτάκης: Από εμένα θα ακούτε μόνο προτάσεις που μπορούν να εφαρμοστούν


«Από εμένα θα ακούτε μόνο προτάσεις, οι οποίες μπορούν να εφαρμοστούν την επόμενη μέρα» δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας από την Θεσσαλονίκη. Ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε συνάντηση με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της Μακεδονίας και της Θράκης.

Ενόψει της προετοιμασίας της επίσκεψης του στην 82η ΔΕΘ στις 15, 16 και 17 Σεπτεμβρίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε:

«Πιστεύουμε στη δύναμη της ιδιωτικής οικονομίας, πιστεύουμε ότι μαζί επιχειρήσεις και εργαζόμενοι μπορούν να βάλουν ξανά την Ελλάδα σε μια τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης».

Και συνέχισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης:

«Είμαστε οι μόνοι οι οποίοι μπορούμε να φέρουμε εις πέρας ένα ρεαλιστικό, τολμηρό σχέδιο μεγάλων αλλαγών και μεταρρυθμίσεων, που θα επιτρέψουν στην πατρίδα μας να χρησιμοποιήσει τα μεγάλα αναξιοποίητα συγκριτικά της πλεονεκτήματα».

«Και αυτό» είπε, «αφορά ιδιαίτερα εδώ, στη Βόρεια Ελλάδα, η οποία μόνο να κερδίσει έχει από την εφαρμογή του δικού μας προγράμματος».

«Στην περσινή ΔΕΘ είχα δεσμευτεί να υπογράψω με την ελληνική κοινωνία, αλλά και με τους παραγωγικούς φορείς, μια Συμφωνία Αλήθειας» τόνισε επίσης ο πρόεδρος της ΝΔ. 

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τους εκπροσώπους παραγωγικών φορέων ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με εκπροσώπους επιστημονικών φορέων και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Στις 5.00 το απόγευμα με εκπροσώπους των εργαζομένων στην επένδυση χρυσού στις Σκουριές Χαλκιδικής.


Πηγή : cretalive.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου