Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης που διαπράχθηκε στο Βόλο


Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου περίπτωση ληστείας σε βάρος ηλικιωμένης που έλαβε χώρα 21-08-2017 τις πρώτες πρωινές ώρες στην πόλη του Βόλου.

Συνελήφθησαν, ως δράστες, την ίδια ημέρα το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, τρεις ημεδαποί και συγκεκριμένα δύο 22χρονοι και ένας 30χρονος.

Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες 21-08-2017 οι τρεις δράστες μετέβησαν με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο σε οικία 85χρονης ημεδαπής. Εκεί, εισήλθαν με αντικλείδι στο εσωτερικό της οικίας και στη συνέχεια με τη χρήση λεκτικής και σωματικής βίας σε βάρος της ηλικιωμένης, την εξανάγκασαν να τους παραδώσει ένα τσαντάκι που περιείχε το χρηματικό ποσό των (1.100) ευρώ.

Ακολούθως, οι δράστες διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση με το προαναφερόμενο όχημα, ωστόσο μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών εντοπίστηκαν λίγες ώρες αργότερα, συνελήφθησαν και ομολόγησαν την πράξη τους.

Από την κατοχή τους, αλλά και κατά τις νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες τους κατασχέθηκαν το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και το αντικλείδι που χρησιμοποίησαν ως μέσα διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητάς τους, μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού, το οποίο αποδόθηκε στη νόμιμη δικαιούχο και τρία κινητά τηλέφωνα.

Επιπλέον, στην οικία του ενός 22χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (20,74) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου