Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

ΑΙΣΧΟΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ! Τα κατάφερε πάλι ο Τόσκας και έκαψαν την Αθήνα οι αντιεξουσιαστές! 2 αστυνομικοί τραυματίες



Για τα χθεσινά επεισόδια συνένοχος είναι ο ΤΟΣΚΑΣ και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

ΦΤΑΝΕΙ!!! Κανένας πολίτης δεν θέλει τον Τόσκα υπουργό δημόσιας τάξης γιατί πολύ απλά δεν προστατεύει κανένα εκτός από τα γκέτο, τα άβατα και τους αντιεξουσιαστές.

Προκλητικοί εχθές οι αντιεξουσιαστές και ειδικά μετά την ειδική ευνοϊκή μεταχείριση από την κυβέρνηση και τον Τόσκα, η προκλητικότητα τους ήταν σε τέτοιο σημείο που έκαψαν τα πάντα και τραυμάτισαν αστυνομικούς.

 Οι αντιεξουσιαστές, την ίδια μέρα που ακυρώθηκε η συμβολική συγκέντρωση αστυνομικών στην περιοχή μετά την απαγόρευση της κυβέρνησης, που επέλεξε να παραδώσει τα Εξάρχεια στους κουκουλοφόρους, πέταξαν μολότοφ, έβαλαν φωτιές σε κάδους και πέταξαν πέτρες κατά των δυνάμεων των ΜΑΤ. Οι αντιεξουσιαστές είχαν συγκεντρωθεί νωρίτερα στην πλατεία των Εξαρχείων για το άνοιγμα του «αντιεξουσιαστικού ΚΕΠ» που δεν έχει απομακρυνθεί ακόμα απο τον Τόσκα αγνοώντας ακόμα και τους εισαγγελείς.

Υπενθυμίζουμε ότι εχθές ο Τόσκας είχε απαγορέψει την συγκέντρωση των αστυνομικών και άφησε παράλληλα ελεύθερα να διαδηλώσουν οι αντιεξουσιαστές, εξοργίζοντας τους Έλληνες και τους αστυνομικούς με την ατολμία του, την δειλία του και την ανοχή που δείχνει στα εγκλήματα που κάνουν καθημερινά οι αντιεξουσιαστές.

Κάτοικοι της Αθήνας υπέφεραν με αναπνευστικά προβλήματα από τις φωτιές των αντιεξουσιαστών και την αναγκαστική ρίψη χημικών από τους αστυνομικούς για να προστατέψουν ότι μπορούν ακόμα και τις ζωές τους και να διαλύσουν τους κακοποιούς που διέπρατταν κακουργήματα κατά συρροή.

Όλα ξεκίνησαν από το Πολυτεχνείο, εχθές Πέμπτη γύρω στις 21:30, όταν αντιεξουσιαστές έριξαν μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις, που απάντησαν με χημικά, 11 το βράδυ ομάδα κακοποιών αντιεξουσιαστών επιτέθηκε με πέτρες στη διμοιρία των ΜΑΤ που βρίσκεται έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χ.Τρικούπη με αποτέλεσμα να τραυματισθούν δύο αστυνομικοί και να κινδυνέψουν οι ζωές.

Φυσικά και δεν σταμάτησαν εκεί, μπήκαν μετά στην φωλιά κακοποιών και αντιεξουσιαστών το Πολυτεχνείο και εκτός από αυτά που σίγουρα θα έχουν κάνει μέσα στο πανεπιστήμιο έκαναν εξορμήσεις στους αστυνομικούς μέχρι να βαρεθούνε και να φύγουν χωρίς να συλληφθεί και να προσαχθεί κανένας.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου