Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Το twitter ξεφτίλισε τον Πολάκη για την «στήριξη» στον Φιλιππάκη όπως του πρέπει



Τα όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν τις τελευταίες ημέρες, ανώνυμα και επώνυμα από περιθωριακά άτομα γιατί μόνο τέτοια άτομα μπορούν να εκφράζονται έτσι, δείχνουν ότι η κοινωνία μας με αυτήν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και αυτόν το πρωθυπουργό δηλητηριάζεται καθημερινά και ποτίζεται με μίσος.

«Δεν θα με ενοχλούσε αν έσκαγε και μια ακόμα βόμβα στα πόδια του Στουρνάρα» τόλμησε να γράψει γεμάτος μίσος το μέλος της ΕΣΗΕΑ, Γιώργος Φιλιππάκης στον λογαριασμό του στο facebook.

Και δεν ήταν λίγοι αυτοί που έσπευσαν να επικροτήσουν την εγκληματική προτροπή που έκανε προς τους τρομοκράτες, ένας από αυτούς που είναι και υπεύθυνος για το μίσος που έχει σπείρει το κόμμα του στην κοινωνία ήταν ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, ο οποίος χαρακτήρισε υπερβολικές τις αντιδράσεις σε βάρος του Φιλιππάκη. 

Τα έβαλε και με την δικαιοσύνη όπως κάνει πάντα γράφοντας στο facebook : «Γεια σου ανεξάρτητη δικαιοσύνη με τα αντανακλαστικά σου, κινητοποιείσαι επειδή ο Στουρνάρας έκανε μήνυση σε κάποιον που έγραψε πως δε θα στεναχωρηθεί αν έσκαγε μια βόμβα στα πόδια του όπως του Παπαδήμου (έγραψε ΔΕΝ έβαλε)».

Με το που διάβασαν οι χρήστες του Twitter την νέα αθλιότητα Πολάκη τον γλέντησαν και το ξεφτίλισαν όπως του πρέπει.































0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου