Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Στόχος των πολιτών ο Παπαδήμος δίνοντας άφεση αμαρτιών στους τρομοκράτες και προτρέποντας τους για νέους στόχους




Κώστας Βουκελάτος

Πραγματικά τρόμαξα αυτές τις ημέρες διαβάζοντας τα χιλιάδες σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που δημιουργούν μείζον πολιτικό, νομικό και δικαστικό ζήτημα.

Όλοι τα έβαλαν με το πληγωμένο δένδρο και κανένας δεν κοίταξε το δάσος και αυτό δείχνει την κατάντια της ελληνικής κοινωνίας και την ελαφρότητα που βλέπουν τόσο σοβαρά θέματα όπως είναι η τρομοκρατία.

Η τρομοκρατική απόπειρα δολοφονίας του Λουκά Παπαδήμου και των συνοδών του έμεινε σχεδόν στο περιθώριο και το διαδίκτυο πλημμύρισε από μίσος, εκδίκηση και παράνοια όχι για την ενέργεια των τρομοκρατών αλλά για το θύμα των τρομοκρατών και αυτό είναι επικίνδυνο, γιατί μεγαλώνουμε παιδιά και είναι απαράδεκτο να μεγαλώνουν σε τέτοια αισχρή κοινωνία ανθρωποφάγων που δίνουν άφεση αμαρτιών στους τρομοκράτες επειδή μισούν το θύμα.

Η ανθρώπινη ζωή σε δεύτερη μοίρα, το μίσος διάχυτο και η τρομοκρατική ενέργεια σε δεύτερο ρόλο!!! Ντροπή και αίσχος όλων μας και των ανθρωποφάγων που συγκαλύπτουν με τις δηλώσεις τους την τρομοκρατία, αλλά και για εμάς όλους που ανεχόμαστε αυτή την κατάσταση.

Σοκαρίστηκα ειδικά με τα σχόλια που περιέχουν προτροπές στους τρομοκράτες για τέλεση ανάλογων πράξεων, ή διατυπώνουν άμεσες ή έμμεσες απειλές κατά πολιτικών προσώπων και κρατικών λειτουργών.

Εάν υπήρχαν θύματα περαστικοί με παιδάκια τότε ποια θα ήταν  η αντίδραση αυτών των ανθρωποφάγων που δίνουν σήμερα άφεση αμαρτιών στους τρομοκράτες;

Το θέμα δεν είναι ο Λουκάς Παπαδήμος αλλά η τρομοκρατική ενέργεια, η ανομία που επικρατεί στην χώρα και όποιος με τις άθλιες δηλώσεις του ρίχνει λάδι στην φωτιά, γίνεται άμεσα ηθικός αυτουργός με τεράστιες ποινικές ευθύνες  και συνέργεια στο επόμενο κτύπημα.

Το αποτέλεσμα είναι ότι οι τρομοκράτες μπορεί να μην κατάφεραν να σκοτώσουν, αλλά πέτυχαν τον σκοπό τους και μετά τις προτροπές είναι έτοιμοι και για νέα κτυπήματα μέχρι να υπάρξει νεκρός.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου