Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Η Θεανώ Φωτίου όταν μιλάει να σκέφτεται και τα παιδιά του κ. Αλέξη Τσίπρα




Καλό θα ήταν η κυρία Φωτίου όταν μιλάει να σκέφτεται πρώτα πριν ξεστομίσει χωρίς φιλότιμο και ντροπή :  "...είναι ντροπή σας να λοιδορείτε τα σχολικά γεύματα, που είναι μια νέα κουλτούρα συντροφικότητας στο σχολείο. Ντροπή σας πορφυρογέννητοι των Κολλεγίων..."

Εχθές στην βουλή θέλοντας να παραστήσει την αριστερή η κυρία Θεανώ Φωτίου έκανε λόγο για «πορφυρογέννητους ιδιωτικών κολλεγίων». Αυτή η έκφραση προκάλεσε την έντονη αντίδραση βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, και ειδικά της Σοφίας Βούλτεψη, η οποία προσπάθησε να απαντήσει στην αναπληρώτρια Υπουργό.

Ο πρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα. Κάποια στιγμή μάλιστα είπε πως αν δεν σταματήσει η φασαρία θα αναγκαστεί να υποβάλει κυρώσεις. Αμέσως μετά είπε στην υπουργό να συνεχίσει την ομιλία της, προσθέτοντας άλλα δύο λεπτά στο χρόνο που είχε.

Το θέμα είνια ότι δεν σκέφτηκε όταν το έλεγε η αριστερή ότι τα παιδιά του πρωθυπουργού και αρχηγού της φοιτούν στην σχολή Χίλλ.

Να σκέφτεται λοιπόν πριν μιλήσει ειδικά όταν οι Έλληνες φορολογούμενοι πληρώνουν πάνω από 16.000€ για να στέλνει ο Αλέξης Τσίπρας τα παιδιά του στην σχολή Χίλλ γιατί εμείς κυρία Φωτίου πληρώνουμε τον μισθό του για να μας ξεσκίζει αντί να κάνει καλό στην χώρα και αυτός και εσείς.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου