Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Μπακογιάννη: «Ο Τσίπρας χτίζει τη νέα διαπλοκή με τον Σαββίδη»



Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε η Ντόρα Μπακογιάννη, κατηγορώντας τον για σχέση διαπλοκής με τον Ιβάν Σαββίδη. 

Η βουλευτής της ΝΔ υποστήριξε ότι ο Σαββίδης είναι ο «νέος Καλογρίτσας» του Αλέξη Τσίπρα και υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση είναι ικανή να φέρει νέα χαριστική τροπολογία στη Βουλή προς όφελος του νέου ιδιοκτήτη της ΣΕΚΑΠ. 

Κι αυτό γιατί –σύμφωνα με δημοσιεύματα- στην επίμαχη «φωτογραφική» τροπολογία που έφερε νύχτα στη Βουλή η κυβερνητική πλειοψηφία έχει γίνει ένα μικρό… λάθος: ο συντάκτης της… ξέχασε να προβλέψει αναδρομική ισχύ στη διαγραφή του προστίμου των 38 εκατ. ευρώ της ΣΕΚΑΠ για την υπόθεση λαθρεμπορίας. 

Μιλώντας στα Παραπολιτικά, η Ντόρα Μπακογιάννη ρωτήθηκε για αυτήν την απίστευτη γκάφα και απάντησε λέγοντας: «Είναι τόσο πρόχειροι και ανερμάτιστοι στην κυβέρνηση που μπορεί να το έχουν κάνει και αυτό! Θα κλαφτεί όμως ο κ. Σαββίδης και θα φέρουν κι άλλη τροπολογία». 

Αναφερόμενη στη διαπλοκή, η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε: «Ο κ. Τσίπρας έρχεται να χτίσει τη νέα διαπλοκή. Ξεκίνησε με τον Καλογρίτσα που δεν του βγήκε και τώρα συνεχίζει με το Σαββίδη. Ο δε Σαββίδης λέει ξεκάθαρα ότι θέλω να πάρω ΜΜΕ για να προστατεύσω τις επενδύσεις μου. Αυτός είναι ο ορισμός της διαπλοκής». 

Για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, η βουλευτής της ΝΔ είπε πως δεν αποκλείει να βρεθεί σύντομα η πολιτική ζωή μπροστά σε εκπλήξεις και συμπλήρωσε, απευθυνόμενη στην κυβέρνηση: «Φέρνετε τέταρτο μνημόνιο στη Βουλή, ελάτε να πάρετε τη δημοκρατική νομιμοποίηση που ισχυρίζεστε ότι έχετε. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να κυκλοφορήσει και καλύπτεται πίσω από τα ΜΑΤ. Λες και είναι απαγορευμένη ζώνη η περιοχή του Μαξίμου. Αυτό το πράγμα δεν το έχω ξαναδεί. Έχουμε φτάσει στο σημείο να ακούμε την κυβέρνηση να λέει πως 1 ευρώ θα παίρνει με τα νέα μέτρα και 1 ευρώ θα δίνει. Λέει εμφανέστατα ψέματα. Είναι απίστευτο αυτό που ζούμε. Το θράσος της κυβέρνησης να λέει ψέματα με τόση άνεση».



Πηγή


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου