Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Αλήθεια τώρα οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ πίστεψαν τον Σκουρλέτη;




Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, συναντήθηκε σήμερα, Τρίτη 23 Μαΐου 2017, με αντιπροσωπεία της διοίκησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ - ΟΤΑ) που είχαν μαζευτεί έξω από το υπουργείο του.

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων έθεσαν το ζήτημα της προστασίας της απασχόλησης των συμβασιούχων καθαριότητας στους Δήμους, υπό τη σκιά των διαρροών περί ενδεχόμενης απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου, η οποία ενδέχεται να επηρεάσει τους όρους εργασίας τους. 

Επίσης, ζήτησαν ενημέρωση σχετικά με πιθανές αλλαγές στα Βαρέα και Ανθυγιεινά.

Ο Υπουργός Εσωτερικών Σκουρλέτης εύκολα και αβίαστα έκανε σαφές ότι θέση της κυβέρνησης είναι η συνέχιση της απασχόλησης των συμβασιούχων στην καθαριότητα, στη βάση της τελευταίας νομοθετικής παράτασης των συμβάσεών τους. 

Το πιάσατε το υπονοούμενο; Άλλο η θέση της κυβέρνησης και άλλο τι έχει συμφωνηθεί και έχει υπογράψει η κυβέρνηση του Σκουρλέτη ξεπουλώντας τα πάντα.

Προς αυτή την κατεύθυνση είπε θα κινηθεί το υπουργείο μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας έκδοσης απόφασης από το Ελεγκτικό Συνέδριο, εφόσον από αυτή προκύψει η ανάγκη νέας παρέμβασης.

Αναφορικά με το καθεστώς των Βαρέων και Ανθυγιεινών, ο κ. Σκουρλέτης ενημέρωσε τους εκπροσώπους των εργαζομένων ότι δεν αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές.

Το πιάσατε το υπονοούμενο; Δεν αναμένεται όχι δεν πρόκειται να συμβεί.

Το φάγατε το σανό Σκουρλέτη; Εάν το φάγατε καλοφάγωτο!!!




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου