Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Προκλητικός και ψυχρός ο Τσίπρας μας κοροϊδεύει λέγοντας : Η συμφωνία έχει τις λιγότερες δυνατές πληγές για την κοινωνία




Σε άλλο κόσμο ο Τσίπρας που μόνο ένας τρελός λέει τέτοια πράγματα.

Προκλητικός και ψυχρός Ο Τσίρπας μίλησε στην κοινοβουλευτική ομάδα και είπε αυτά που ο ίδιος θέλει να ακούσει και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Θεωρεί χωρίς να ντρέπεται ο Τσίπρας ότι τα αντίμετρα που υπέγραψε καλύπτουν τα αντιλαϊκά και καταστροφικά μέτρα που έφερε για δεύτερη φορά στην κοινωνία. 

Είπε λοιπόν στην κοινοβουλευτική ομάδα ότι «Τα αντίμετρα θα έρθουν ένα προς ένα και σε διαφορετικά άρθρα και το ερώτημα θα είναι ένα: Ο ξαφνικά ευαίσθητος κ. Μητσοτάκης τι θα πράξει;» αναρωτήθηκε ο πρωθυπουργός παρουσιάζοντας στους κυβερνητικούς βουλευτές ένα προς ένα τα λεγόμενα αντίμετρα τα οποία δεν είναι απολύτως τίποτα μπροστά στα αντικοινωνικά και αντιλαϊκά μέτρα που φόρτωσε τον Ελληνικό λαό.

Μας άφησε ξερούς όταν είπε : «Είχαμε σχέδιο, κρατήσαμε την ψυχραιμία και είχαμε εξαιρετικά αποτελέσματα στην οικονομία» και αυτό δείχνει ότι η είναι τρελός η δεν αντιλαμβάνεται το κακό που έχει κάνει στην Ελλάδα και στην κοινωνία.

Κατά τον ίδιο τον Τσίπρα και μόνο και για τις στελεχάρες του κόμmα τους : «σήμερα έχουμε μπροστά μας μια συμφωνία που δίνει προοπτική εξόδου, συνολική συμφωνία που περιλαμβάνει και το χρέος».

Το θράσος συνεχίστηκε όταν είπε ότι ήταν για τις «λιγότερες δυνατές πληγές» που καθυστέρησε η αξιολόγηση αυτή και δεν είχε το παραμικρό ίχνος ντροπής για αυτά που ξεστομίζει.

Το τερμάτισε λέγοντας "πολιτικοποιήσαμε τη διαπραγμάτευση δημιουργώντας συμμαχίες, είχαμε σχέδιο, κρατήσαμε την ψυχραιμία και είχαμε εξαιρετικά αποτελέσματα στην οικονομία διαψεύδοντας τις Κασσάνδρες".

Το παραλήρημα του ότι θέλω λέω και δεν με ενδιαφέρει τι λέτε συνεχίστηκε λέγοντας o Τσίπρας : «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έπιασε τους στόχους γιατί δύο χρόνια με εμάς στη διακυβέρνηση κόπηκε η μίζα, η λοβιτούρα».

Τον αφήνουμε στην κρίση του Ελληνικού λαού και απλά ντροπή του ο αμετανόητος.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου