Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

ΚΚΕ: Μόνον οργή - ΠΑΣΟΚ: ο Τσίπρας προσπάθησε πάλι να εξαπατήσει τους πολίτες



Σύσσωμη η αντιπολίτευση έβγαλε σκληρές ανακοινώσεις για τα ψέματα και το θράσος του Τσίπρα ενώπιον του Ελληνικού λαού.

Μετά την σκληρή ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας και του Ποταμιού πήραν σειρά το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ

ΠΑΣΟΚ: Ο Τσίπρας προσπάθησε πάλι να εξαπατήσει τους πολίτες

«Ο κ. Τσίπρας και πάλι προσπάθησε να εξαπατήσει τους πολίτες», σχολίασε από την πλευρά του το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ. «Θα ψηφίσουμε μας είπε τα μέτρα, αλλά αν δεν μας δώσουν λύση στο χρέος, θα τα πάρουμε πίσω», πρόσθεσε για να υπογραμμίσει: «Του θυμίζουμε μόνο ότι "μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται"».

ΚΚΕ: Μόνον οργή 

«Την ημέρα που η κυβέρνηση ξεκινά τις συζητήσεις με το κουαρτέτο για ένα νέο σκληρό πακέτο σε βάρος μισθωτών, αυτοαπασχολουμένων και συνταξιούχων, μόνο οργή προκαλούν οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για την επιτυχία των "ματωμένων πλεονασμάτων", καθώς και για τα νέα μέτρα που πρέπει να υποστεί ο λαός, ως δήθεν εξιτήριο απ' τα προγράμματα» ανέφερε σε σχόλιο του το ΚΚΕ.

«Ο πρωθυπουργός μάλιστα, έκανε ένα βήμα παραπέρα: Παραδέχτηκε σαφώς ότι τα νέα μέτρα θα εφαρμοστούν σε κάθε περίπτωση, καθώς κι ότι η διαπραγμάτευση δεν αφορά μόνο το τρέχον πρόγραμμα, αλλά μια συνολικότερη συμφωνία, στην ουσία ένα νέο μνημόνιο, στο όνομα της ρύθμισης του χρέους» πρόσθεσε το ΚΚΕ, καταλήγοντας ότι «το συμπέρασμα είναι ένα και ξεκάθαρο: Ο λαός θα συνεχίσει να ματώνει για τις απαιτήσεις του κεφαλαίου, τις επενδύσεις του, την έξοδο στις αγορές, συνολικά γι' αυτόν τον βάρβαρο δρόμο ανάπτυξης, τον οποίο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ υπηρετεί με μεγάλη συνέπεια».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου