Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Τόλμησε ο Τσίπρας να ψέξει τους άλλους ότι δεν έχουν αυτοκριτική; Αυτός που δεν έχει ζητήσει ακόμα ένα συγνώμη!




Κώστας Βουκελάτος

Όλοι στην Ελλάδα πλην Συριζαίων γνωρίζει ότι τα επαναλαμβανόμενα εγκαίνια δρόμων γίνονται για να στηθεί η προπαγάνδα με ομιλητή τον λαοπλάνο Τσίπρα.

Αλλά να εγκαλείς κύριε Τσίπρα τους άλλους ότι δεν έχουν κάνει αυτοκριτική, εσύ που έχεις φέρει την απόλυτη καταστροφή στην Ελλάδα χωρίς να έχεις ζητήσει ένα συγνώμη από τον ελληνικό λαό, αυτό προκαλεί και εξοργίζει περισσότερο τους Έλληνες που δεν θέλουν να σε βλέπουν και να σε ακούνε το κυριότερο. 

Είπε λοιπόν ο μέγας λαοπλάνος προγανδιστής κύριος Τσίπρας : «εμείς παραδίδουμε το έργο στον ελληνικό λαό, με τη δική μας ευγένεια και τον δικό μας πατριωτισμό» λες και ξεκίνησε από την κυβέρνηση του που δεν μπορεί να φυτέψει ούτε βασιλικό σε γλάστρα.

«Είναι μια μέρα που ολοκληρώνεται ένα έργο το οποίο πολλοί πίστεψαν ότι δεν θα ολοκληρωθεί ποτέ», είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας όπως το βλέπει ο ίδιος και η εικονική πραγματικότητα του γιατί για τον Τσίπρα που τα "έχει κάνει όλα τέλεια στην Ελλάδα" μόνο τα έργα των άλλων που καπηλεύεται σήμερα είναι έργα ολοκληρωμένα δικά του και αυτό γιατί απλά είναι ανίκανος να προσφέρει ακόμα και σε σχέδιο δικά του έργα.

«Ανοίγουμε δρόμους. Ανοίγει ο δρόμος που περιόριζε τη Δυτική Ελλάδα στην επαφή της με το κέντρο, ανοίγει και ο δρόμος να βγούμε από την κρίση και την οικονομική επιτροπεία»,  είπε ο κ. Τσίπρας αλλά δεν μας είπε με πια κυβέρνηση και πότε θα πάμε σε εκλογές γιατί με τον ίδιο και την κυβέρνηση του δεν υπάρχει καμία περίπτωση.

Είπε και άλλα πολλά που δεν έχουν νόημα δεν είναι άξια ούτε για σχολιασμό γιατί θα σας εκνευρίσω χειρότερα.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου