Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Φέιγ βολάν στα σπίτια Μπακογιάννη και Κικίλια υπέρ των τρομοκρατών από τα χαϊδεμένα του Τσίπρα που αλωνίζουν



Ομάδα 10 αντιεξουσιαστών, πέταξε φέιγ βολάν έξω από το σπίτι του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Κικίλια και στο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη.



Το περιβάλλον του Βασίλη Κικίλια συνδέει το γεγονός με την αναφορά του κ. Κικίλια στην ενημέρωση των συντακτών ότι η ΝΔ θα καταργήσει τον νόμο Παρασκευόπουλου.

Σε ανάρτησή τους σε γνωστό site του αντιεξουσιαστικού χώρου η «Συνέλευση Αλληλεγγύης» για «τους πολιτικούς κρατούμενους, τους φυλακισμένους και διωκόμενους αγωνιστές για το ζήτημα των αδειών στους πολιτικούς κρατούμενους» ζητούν άδειες χωρίς προϋποθέσεις και περιοριστικούς όρους.

Το γεγονός προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Ντόρας Μπακογιάννη η οποία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει πως “Ο Κουφοντίνας είναι δολοφόνος, καταδικάστηκε ισόβια διότι αφαίρεσε ζωές αθώων ανθρώπων, τις περισσότερες δε από αυτές πισώπλατα. Είναι λοιπόν τουλάχιστον πρόκληση να στέλνεις ανθρώπους οι οποίοι να ρίχνουν τέτοιου είδους χαρτιά στο σπίτι μου. Στην Ελλάδα υπάρχουν νόμοι και οι νόμοι αυτοί πρέπει να τηρούνται. Κανένας νόμος Παρασκευόπουλου δεν μπορεί να βγάλει τον κ. Κουφοντίνα από την φυλακή” 







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου