Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Γελάει ο κόσμός για το ότι η ΕΡΤ έκανε γκάλοπ για την ΕΡΤ που μετέδωσε η ΕΡΤ


Νομίζοντας ότι θα θολώσει τα νερά της κατάντιας της και ξέροντας ότι είναι λίγες η ημέρες της κυβέρνησης και με τον φόβο ότι με την εικόνα που δείχνει αυτά τα δύο χρόνια θα έχει σίγουρα περιπέτειες για τα χάλια της είπε να κάνει ένα γκάλοπ η ΕΡΤ για την ΕΡΤ που θα μεταδώσει η ΕΡΤ.

Έλα όμως που ο Ελληνικός λαό δεν τρώει το σανό που του σέρβιρε η ΕΡΤ αυτά τα δυόμιση χρόνια και δεν έχει σταματήσει να γελάει με τα δήθεν αποτελέσματα της έρευνας.

Η ΕΡΤ πληρώνει την καθεστωτική νοοτροπία που την κατέβαλε νομίζοντας ότι η κυβέρνηση Τσίπρα θα επιβιώσει όσα χρόνια επιβιώνουν τα καθεστώτα με πρώτο την Βόρεια Κορέα αλλά δεν της βγήκε γιατί εδώ τριτοκοσμική χώρα δεν θα γίνουμε παρά της φιλότιμες προσπάθειες και της ΕΡΤ.

Το δελτίο τύπου της ΕΡΤ για το γκάλοπ :          

Η μεγάλη έρευνα της ALCO για την ανταπόκριση των πολιτών στο περιεχόμενο και στις υπηρεσίες που παρέχει η ΕΡΤ, θα παρουσιαστεί αναλυτικά απόψε στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ1 στις 21.00 με το Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Από τα στοιχεία της έρευνας προκύπτει η ευρύτατη αποδοχή του κοινού στον πρωτεύοντα ρόλο που διαδραματίζει η ΕΡΤ στην προώθηση του πολιτισμού και του αθλητισμού, καθώς και στην κάλυψη της ειδησεογραφίας από την Περιφέρεια.

Παράλληλα, καταγράφεται η μαζική διαφωνία στην απόφαση για το κλείσιμο της ΕΡΤ και η θετική ανταπόκριση στην επαναλειτουργία της.

Επίσης, η έρευνα καταγράφει την τοποθέτηση του κοινού για την αντικειμενικότητα και αξιοπιστία των δελτίων Ειδήσεων και των ενημερωτικών εκπομπών, τόσο της ΕΡΤ όσο και των ιδιωτικών καναλιών.

Έλα και γελάει ο κόσμος ΕΛΕΟΣ!!!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου