Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Διαμαρτύρεται ποιος; Ο ΣΥΡΙΖΑ που το 2014 έσκαψε τον λάκκο της τότε κυβέρνησης και με απάτη πήρε την εξουσία




Μόνο η κυβέρνηση Τσίπρα ενοχλήθηκε με την επίσκεψη Κυριάκου στην Γερμανία αντίθετα τον γονατισμένο Ελληνικό λαό από την ανίκανη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν τον χάλασε καθόλου όπως πληροφορούμαστε.

Είναι θράσος αυτοί που υπονόμευαν την κυβέρνηση Σαμαρά στήνοντας απάτη στον Ελληνικό λαό και λέγοντας απίστευτα ψέματα για να γίνουν κυβέρνηση να κατηγορούν την Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη επειδή δεν πήγε με την φανέλα της Εθνικής Ελλάδας στην Μέρκελ.

Μιλάνε αυτοί που οργάνωναν συλλαλητήρια για να υπονομεύσουν την αξιολόγηση και την διαπραγμάτευση της κυβέρνησης Σαμαρά ώστε να έρθουν αυτοί να τα κάνουν χειρότερα και σήμερα να έχουν καταστραφεί οικογένειες και επιχειρήσεις χρεώνοντας μας με δεκάδες δισεκατομμύρια.

Οι μεγαλύτεροι πολιτικοί απατεώνες στην ιστορία της χώρας ζητάνε και τα ρέστα επειδή έχουν αποτύχει, έχουν τελειώσει, έχουν γυρίσει την χώρα επτά χρόνια πίσω και επειδή έχουν ξεφτιλίσει την χώρα διεθνώς.

Έχεις μήνες να επισκεφθεί την Γερμανία Έλληνας σοβαρός πολιτικός μήπως μας δει με άλλο μάτι χωρίς να γελάει η Ευρώπη κύριε Τσίπρα!!









0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου