Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Ο Πρωθυπουργός της ανικανότητας, της ανεπάρκειας, της αδιαφάνειας και της διαπλοκής τόλμησε να μιλήσει για πελατειακό κράτος



Κώστας Βουκελάτος

Πρώτη ομιλία των πολιτικών αρχηγών στην βουλή και ο Τσίπρας με το που ανέβηκε στο βήμα τόλμησε να κατηγορήσει τους άλλους για πελατειακό κράτος.

Αυτός που έχει διορίσει τους πάντες στο δημόσιο κατασπαταλώντας δημόσιο χρήμα απαραίτητο για την οικονομία της χώρας ώστε να μαζέψει ψήφους, τολμάει χυδαία και με θράσος να κατηγορεί τους άλλους για πελατειακό κράτος.

Ο Τσίπρας λοιπόν σήμερα με ευκαιρία την συζήτηση για το αγροτικό τόλμησε να πάρει το αυστηρό του ύφος για να παραμυθιάσει να παραπλανήσει να πει τα δικά του, τα εκτός τόπου και πραγματικότητας όπως κάνει πάντα.

Τόλμησε λοιπόν να πει στους άλλους ότι με αυτή την πολιτική υπονομεύτηκε ένας από τους πιο παραγωγικούς τομείς της οικονομίας. Στήθηκαν πελατειακά δίκτυα, αντλήθηκαν πολιτικά οφέλη, αλλά η πολιτική αυτή ήταν καταστροφική». Και αυτό το είπε ο Τσίπρας και γελάνε και οι κολώνες μέσα στο κοινοβούλιο.

Τόλμησε επίσης να ρίξει ευθύνες στην Νέα Δημοκρατία για την αθλιότητα και απάτη που έστησε ο ίδιος για την χορήγηση δήθεν 13ης σύνταξης και η οποία αποκαλύφθηκε και ξεφτίλισε τον ίδιο την κυβέρνηση του και την χώρα γιατί τον έχει δυστυχώς για πρωθυπουργό.

Αναφέρθηκε λοιπόν  στην απόφαση της ΝΔ να μην ψηφίσει τον έκτακτο μποναμά στους συνταξιούχους λέγοντας χαρακτηριστικά: «Φτερνίστηκαν στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών και κρυολογήσατε εσείς.Πανηγυρίσατε με χαιρεκακία το πάγωμα των μέτρων για το χρέος. Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος. Και γέλασαν εκείνοι που έκαναν Χριστούγεννα με αξιοπρέπεια. Καμία μονομερή ενέργεια δεν έχετε να κάνετε κύριε Μητσοτάκη».

Και έκανε αυτή την αναφορά χωρίς κανένα ίχνος αυτοκριτικής για την απάτη που πήγε να στήσει στους συνταξιούχους παραπλανώντας τους για δήθεν 13η σύνταξη και χωρίς να πεί συγνώμη γιατί την αθλιότητα που διέπραξε την οποία κατάλαβε όλος ο Ελληνικός λαός και η Νέα Δημοκρατία.

Η συζήτηση συνεχίζεται.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου