Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Προπηλακίζουν παντού μέλη του ΣΥΡΙΖΑ για να μην καταθέσουν στεφάνι για το Πολυτεχνείο




Ένταση επικράτησε γύρω στις 10 το πρωί στην είσοδο της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, όταν μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ έφθασαν για να καταθέσουν στεφάνι στο μνημείο για τους νεκρούς της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προπηλακίστηκαν από μέλη φοιτητικών παρατάξεων του χώρου της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, τα οποία τους έφραξαν τον δρόμο προς το μνημείο.

Κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησαν να προσεγγίσουν το μνημείο μπαίνοντας από άλλη είσοδο της Σχολής, άλλα έγιναν αντιληπτά και τελικά αποχώρησαν.

«Γι άλλη μια φορά κάποιοι μας εμπόδισαν να καταθέσουμε στεφάνι. Δηλώνουμε ότι θα τιμούμε του αγωνιστές του Πολυτεχνείου με τον τρόπο που εμείς επιλέγουμε. Δηλώνουμε ότι δε μας σταμάτησε η χούντα, δεν μπορεί να μας σταματήσει κανείς από το να τιμήσουμε τους συναγωνιστές μας, όλους αυτούς που βγήκαν μπροστά δίνοντας την ελευθερία και κάποιοι το αίμα τους, για να αποκατασταθεί η Δημοκρατία και η ελευθερία στον τόπο μας» δήλωσε ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Α' Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Δημητριάδης.







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου