Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Έξω φρενών η Ντόρα με την απαράδεκτη εικόνα της Κυβέρνησης στην βουλή



Η κατάσταση εχθές στην Βουλή έφτασε τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στα όρια τους και ειδικά την Ντόρα Μπακογιάννη που ήταν εισηγήτρια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε νομοσχέδιο απλοποίηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Οι απουσίες απο το ΣΥΡΙΖΑ ήταν πολλές αφού οι βουλευτές του αδιαφορούσαν όπως φάνηκε για το νομοσχέδιο και δεν είχαν προσέλθει με αποτέλεσμα οι βουλευτές της αντιπολίτευσης να είναι περισσότεροι και να  μπλοκάρουν τη διαδικασία του επείγοντος με την οποία η κυβέρνηση επιχειρεί να περάσει το νομοσχέδιο.

Η διαδικασία  διεκόπη μέχρι να γίνουν τα ανάλογα τηλέφωνα για να προσέλθουν και να ενδιαφερθούν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Με την έναρξη της συνεδρίασης η Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Καφαντάρη έδωσε τον λόγο στους εισηγητές των κομμάτων για να τοποθετηθούν και να πουν αν αποδέχονται τη διαδικασία του επείγοντος. 

Υπέρ της σχετικής διαδικασίας τοποθετήθηκαν μόνο οι εισηγητές ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝ.ΕΛ. 

Η κυρία Μπακογιάννη βλέποντας ότι μέσα στην αρμόδια επιτροπή δεν υπήρχε ο απαιτούμενος αριθμός για τη συμπολίτευση έθεσε θέμα δεδηλωμένης και ανάγκασε την πρόεδρο να διακόψει ακόμα μία φορά την συνεδρίαση για να συγκεντρωθούν όλοι οι βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ..

Η κα Μπακογιάννη είχε  έντονο διάλογο με την τέως Υφυπουργό Θεοδώρα Τζάκρη την οποία κατηγόρησε ότι το νομοσχέδιο καθυστέρησε και έπρεπε να έχει έρθει επί υπουργίας της. Η κα Τζάκρη έριξε την ευθύνη στους θεσμούς με την κα Μπακογιάννη να απαντά: "Μας δουλεύετε; Λίγο σοβαρότητα".


\


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου