Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Προκλητικός και θρασύς ο Πολάκης : Ο κόσμος περνά καλύτερα από πέρυσι




Προκλητικός, θρασύς και χωρίς ντροπή ο Πολάκης εξαγριώσε και πάλι τους Έλληνες που τον άκουσαν να λέει χωρίς ίχνος αυτοκριτικής ότι ο κόσμος περνά καλύτερα από πέρυσι αυτό είπε ο Πολάκης και δεν ξέρουμε από που κρατάει τον Τσίπρα και τον έχει στο υπουργείο υγείας το οποίο έχει διαλύσει και κινδυνεύει κόσμος από τις ελλείψεις και την ανικανότητα να διαχειριστεί την περίθαλψη.

Ο προκλητικός Παύλος Πολάκης, προσερχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο, για την ορκωμοσία των υπουργών της κυβέρνησης είπε να φτάσει και πάλι τους Έλληνες στα όρια τους μιάς κια του δίνει το δικαίωμα ο Τσίπρας να κρατά ένα πλήρη αποτυχημένο στην κυβέρνηση και ειδικά στο υπουργείο υγείας.

Σε ερώτηση για το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας απάντησε ότι θα μπει τάξη και «θα πληρώσουν αυτοί που πρέπει να πληρώσουν», ενώ πρόσθεσε ότι το τοπίο «δεν νομίζω ότι ''σηκώνει'' περισσότερες άδειες».

Ντροπή στον Τσίπρα για τις επιλογές του, η αδειάζεις τον βούρκο η κολυμπάς μαζί με τα σ.....α και ο πρωθυπουργός διάλεξε το δεύτερο στην υγεία του λοιπόν.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου