Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Γελάει ο κόσμος, θλίβεται, ανησυχεί και οργίζεται ακούγοντας την συνέντευξη του Τσίπρα




Ένας Τσίπρας αμετανόητος, προκλητικός και ψεύτης που τα βλέπει όλα καλά και προσπαθεί να περάσει στους πολίτες ότι είναι γαντζωμένος στην εξουσία και δεν θα φύγει εύκολα θέλουν δεν θέλουν.

Οι πολίτες κοιτούσαν άναυδοι τον Τσίπρα να προσπαθεί να παραμυθιάζει τους πολίτες λέγοντας πράγματα που δεν έχουν γίνει και δεν έχουν κανένα αντίκτυπο στις ζωές των Ελλήνων.

Είναι τραγικός είναι επικίνδυνος και φαίνεται δεν έχει αίσθηση του μεγάλου κακού που έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει στην χώρα και στον λαό της.

Το τραγικό είναι τόλμησε να ξεστομίσει ότι μόνο το 10% των συνταξιούχων είχαν μειώσεις στις συντάξεις τους αδιαφορώντας για τα πραγματικά νούμερα και για το δράμα των συνταξιούχων μετά τις μεγάλες μειώσεις.

Είπε ο ανεκδιήγητος Τσίπρας ότι "Τετραγωνίσαμε τον κύκλο για τις συντάξεις" και εκεί άφησε άναυδους και τους παρευρισκόμενους γιατί ο άνθρωπος μάλλον δεν έχει αίσθηση του κακού που κάνει καθημερινά.

Αναφέρθηκε για τα καλά που έχει κάνει στην πρόνοια ενώ έχει μειώσει τα αναπηρικά επιδόματα και για τα καλά που έχει κάνει στην υγεία ενώ είναι υπό πλήρη διάλυση το 99% των νοσοκομείων της χώρας.

Ψεύτης, λαοπλάνος και αμετανόητος.

Συνέχισε να προκαλεί τους πολίτες λέγοντας εξισώνοντας την ΕΡΤ των 174 εκατ. ευρώ που στοιχίζει κάθε χρόνο στους Έλληνες πολίτες με τα ιδιωτικά κανάλια που κλείνουν και για τους εργαζόμενους που πληρώνονται απο ιδιώτες και τους πετάει στον δρόμο η κυβέρνηση του.

Ένας αντρόπιαστος και προκλητικός Τσίπρας ο οποίος έχει γίνει πολύ επικίνδυνος για την Ελλάδα και τους Έλληνες.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου