Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Ακόμα να βγάλει ανακοίνωση ο Τόσκας για τις απειλές Ρουβίκωνα κατά Μητσοτάκη




Η απειλές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη από την ομάδα Ρουβίκωνα σόκαραν τους Έλληνες πολίτες και τους έδειξαν ότι η ανομία και η ανασφάλεια μεγαλώνει στην χώρα.

Μετά τις εξαγγελίες Μητσοτάκη ότι θα καθαρίσει τα Εξάρχεια από το γκέτο των αντιεξουσιαστών η ομάδα του Ρουβίκωνα εμφανίστηκε με ανάρτηση της σε γνωστό site αντιεξουσιαστών για να τον απειλήσουν ευθέως λέγοντας : Το ζήτημα δεν είναι πώς θα έρθετε στα Εξάρχεια, αλλά πώς θα φύγετε

Μετά τις απειλές η κυβέρνηση και ο κ. Τόσκας δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα να καταγγείλουν την προσπάθεια εκφοβισμού του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης όχι για κανένα άλλο λόγο απλά για να καθησυχάσουν έστω τους Έλληνες που βλέπουν τους αντιεξουσιαστές να μην φοβούνται κανένα.

Το θέμα Τόσκα και η καταλληλότητα του να προστατεύσει του πολίτες έχει προβληματίσει και τα κόμματα της αντιπολίτευσης αλλά κυρίως του πολίτες γιατί δεν μπορεί να συμβαίνει τίποτε άλλο εκτός από το 1. Ότι φοβάται τους αντιεξουσιαστές η 2. Είναι φίλα προσκείμενος σε αυτούς.

Η στάση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα έκανε τον  εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκο να εξαπολύσει επίθεση εναντίον του με ανάρτηση του στο twitter λέγοντας :

«Οι Ρουβίκωνες απειλούν δημόσια τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Ο κ. Τόσκας σιωπά. Προφανώς τους θεωρεί θεσμική συνομιλούσα "συλλογικότητα"».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου