Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

ΝΔ: Κυβερνητικός πανικός από δημοσιεύμα ξένου περιοδικού




Η ανακοίνωση της ΝΔ ήρθε σε απάντηση της δήλωσης της κυβερνητικής εκπροσώπου, Όλγας Γεροβασίλη, η οποία κατηγορεί τη ΝΔ και μερίδα των ΜΜΕ για εκλογολογία.

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η ΝΔ, καταλογίζοντας στο Μέγαρο Μαξίμου ότι έχει χάσει την ψυχραιμία του καθώς, όπως αναφέρει, "άγεται και φέρεται" από δημοσιεύματα του ξένου Τύπου. Η ανακοίνωση της ΝΔ ήρθε σε απάντηση της δήλωσης της κυβερνητικής εκπροσώπου, Όλγας Γεροβασίλη, η οποία κατηγορεί τη ΝΔ και μερίδα των ΜΜΕ για εκλογολογία.

Στην απάντησή του ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, αναφέρει ότι στο Μέγαρο Μαξίμου "τη μια πανηγυρίζουν, την άλλη σιωπούν και την άλλη χάνουν την ψυχραιμία τους" και εξηγεί: 

"Δημοσίευμα ξένου περιοδικού που κάνει αναφορά σε ενδεχόμενες πρόωρες εκλογές, ήταν αρκετό να προκαλέσει κυβερνητικό πανικό και, ταυτόχρονα, να αναδείξει το πολιτικό θράσος της Κυβέρνησης".

Συνεχίζοντας ο κ. Κουμουτσάκος υποστηρίζει: "Με ύβρεις, όμως, δεν ξορκίζονται οι εξελίξεις. Δεν αλλάζει η επώδυνη πραγματικότητα, που η ίδια η Κυβέρνηση έχει προκαλέσει με τη φορολογική σφαγή, την περικοπή συντάξεων,την κατάργηση του ΕΚΑΣ. Δεν αντιμετωπίζονται τα αδιέξοδα, που συσσώρευσαν οι πολιτικές της στην Υγεία, την παιδεία, την καθημερινότητα κάθε πολίτη. Η μόνη συνέπεια της Κυβέρνησης είναι η ασυνέπειά της".

Καταλήγοντας υποστηρίζει ότι "καμία προπαγάνδα, κανένας εντυπωσιασμός δεν μπορεί να αποτρέψει τη ραγδαία κατάρρευση της απήχησής της στην κοινωνία".





Πηγή: skai.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου