Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Τόλμας να πανηγυρίζεις Τσίπρα για τις εργασιακές συνθήκες αντί να ντρέπεσαι;





Κώστας Βουκελάτος

Δεν ντρέπονταν ποτέ, δεν ντράπηκαν ποτέ αυτό τον ενάμιση χρόνο, η ντροπή δεν είναι καν στο αριστερό λεξιλόγιο και τόλμησαν στον ΣΥΡΙΖΑ να πανηγυρίσουν επικοινωνιακά για τις εργασιακές συνθήκες γαλέρας που οι ίδιοι με την πολιτική τους έχουν δημιουργήσει.

Παίζοντας το ίδιο παιχνίδι της λατινοαμερικάνικης αποτυχημένης αριστερής προπαγάνδας επιχειρεί ο ΣΥΡΙΖΑ να παραπλανήσει την κοινωνία με αφορμή τα στοιχεία της ανεργίας.

Μοιράζει σανό κατά την προσφιλή καθεστωτική τακτική της,  διαστρεβλώνοντας πλήρως την αλήθεια και κρύβοντας την πραγματική τραγική κατάσταση των συνθηκών εργασίας στην άμοιρη με πρωθυπουργό  Τσίπρα χώρας μας.

Πρώτο φερέφωνο για να παραπλανήσει και να εξαπατήσει τους πολίτες η εφημερίδα ΑΥΓΗ η οποία έχει τον ρόλο να πετάει λάσπες σε Ολυμπιονίκες αντικαθεστωτικούς και να παρουσιάζει ψεύτικες δήθεν επιτυχίες της ανύπαρκτης για την Ελλάδα και τους πολίτες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Εάν απέδιδαν σωστά αυτά τα οποία γνωρίζουν και διαβάζουν γιατί πιστεύω ξέρουν γράμματα δεν είναι της σχολής Φίλη, τότε θα να έγραφαν και την αλήθεια στον κόσμο λέγοντας ότι η πλειοψηφία των προσλήψεων κατά 54,16% για τον Ιούλιο και 51,2% από τις αρχές του χρόνου αφορά τις ελαστικές μορφές απασχόλησης και αυτό λόγω τις άθλιας υπερφορολόγησης που συνεχίζει να απαιτεί η κυβέρνηση σε ιδιώτες και επιχειρήσεις γιατί είναι ανίκανη για οτιδήποτε άλλο.

Η επικοινωνιακή καθεστωτική διαχείριση της κυβέρνησης εξοργίζει περισσότερο τους πολίτες γιατί η αλήθεια πλέον δεν κρύβεται, το 80% των Ελλήνων πολιτών έχει ένα μέλος στην οικογένεια του που εργάζεται για να επιβιώσει με ελαστική μορφή απασχόλησης λόγω υπερφορολόγησης των επιχειρήσεων.

Αυξάνοντας τους φόρους και τις εισφορές ενισχύεις την ελαστική μορφή απασχόλησης και είναι ντροπή σου Τσίπρα αυτό να το κάνεις επικοινωνιακή σημαία για να δηλώσεις δήθεν μείωση της ανεργίας!! 

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!! 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου