Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Ν.Δ: Ο Τσίπρας αντέγραψε λόγο του Μητσοτάκη από τον περασμένο Απρίλιο




Όλα τα έχει κάνει ο Τσίπρας στην λογοκλοπή θα σταματούσε;

Έχουμε δείγματα του επιτελείου που έχει στο Μαξίμου ο Τσίπρας και έχουμε γελάσει με τα γραπτά τους και τώρα το τερμάτισαν κάνοντας λογοκλοπή από φράσεις που είχαν χρησιμοποιηθεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο 10ο Τακτικό Εθνικό Συνέδριο της Ν.Δ.

Ο  Τσίπρας είναι ικανός στη λογοκλοπή, αλλά είναι ανίκανος να υπηρετήσει προς όφελος των πολιτών σημειώνει η Ν.Δ.σε ανακοίνωση που εξέδωσε και κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα, για λογοκλοπή στην ομιλία του ενόψει της συνταγματικής αναθεώρησης.


Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

Ο πρωθυπουργός στο μήνυμά του για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας χρησιμοποίησε τις έννοιες “νέα Μεταπολίτευση” και “Ελλάδα του 2021”. Και οι δυο αυτές έννοιες αποτέλεσαν τα βασικά μηνύματα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο 10ο Τακτικό Εθνικό Συνέδριο του Κόμματος, τον περασμένο Απρίλιο.

Ο κ. Τσίπρας μπορεί να είναι ικανός στη λογοκλοπή, αλλά είναι ανίκανος να υπηρετήσει προς όφελος των πολιτών και της πατρίδας αυτές τις έννοιες, λόγω της ανικανότητας, της ιδεοληψίας και του πολιτικού τυχοδιωκτισμού που τον διακρίνει.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου