Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

ΑΙΣΧΟΣ! Ο Μπαλαούρας δεν άφησε τον Βρούτση να καταδικάσει την εμπρηστική επίθεση στην Marfin!




Ο Γνωστός Μπαλαούρας είναι ένας από αυτούς που καλύπτουν τρομοκράτες και πάσης φύσεως κακοποιούς εγκληματίες που σχετίζονται με την αριστερή ιδεολογία του!!!

Το θέμα είναι εάν η συμπεριφορά του καλύπτεται από όλη την κυβέρνηση και γιατί κάποιος δεν έχει καταδικάσει την άθλια συμπεριφορά του η οποία είναι επαναλαμβανόμενη σε πολλά θέματα!!

Διαβάζουμε στο newsit.gr

Με έναν άγριο καυγά σχετικά με την θλιβερή επέτειο της τραγωδίας στο υποκατάστημα της τράπεζας Marfin στην οδό Σταδίου, ξεκίνησε η επί των άρθρων συζήτηση του ασφαλιστικού και φορολογικού νομοσχεδίου στις κοινές συνεδριάσεις των Επιτροπών Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης με παρέμβασή του θέλησε να καταδικάσει την δολοφονική εμπρηστική αυτή επίθεση, που έγινε πρίν έξι χρόνια στο υποκατάστημα της τράπεζας, κατά την διάρκεια πορείας, και στην οποία έχασαν την ζωή τους τρείς εργαζόμενοι της τράπεζας μεταξύ των οποίων και μια έγκυος γυναίκα, ενώ καταστράφηκαν ολοσχερώς και τα παρακείμενα κτήρια, του Σούπερ Μάρκετ Βασιλόπουλος και των κινηματογραφικών αιθουσών.

Η παρέμβαση αυτή του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Γιάννη Βρούτση δεν «άρεσε» καθόλου στον πρόεδρο της Επιτροπής Οικονομικών Μάκη Μπαλαούρα που προσπάθησε να τον διακόψει.

«Σας διακόπτω, γιατί πήρατε το λόγο για να μιλήσατε επί της διαδικασίας κι αναφέρετε άλλα πράγματα» είπε ο Μάκης Μπαλαούρας και ζήτησε να μην αναγραφούν τα λεγόμενα στα πρακτικά.

Ο κ. Γιάννης Βρούτσης, αντέδρασε λέγοντάς του ότι ««Σας ενοχλεί, αυτή είναι η ευαισθησία σας για τους εργαζόμενους που κάηκαν. Δεν μπορεί να εμποδίσετε τη ΝΔ να καταδικάσει τη δολοφονική επίθεση, ντροπή… γιατί ενοχλείστε;»

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Μάκης Μπαλαούρας απέδωσε στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ ότι «πετάει πυροτεχνήματα για λόγους εντυπωσιασμού» σε μια κρίσιμη συνεδρίαση ενώ ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας κατηγόρησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «για δημιουργία εντυπώσεων», υποστηρίζοντας πως «όλες οι πολιτικές δυνάμεις του δημοκρατικού τόξου έχουν καταδικάσει τη δολοφονική αυτή ενέργεια».

Αναφορά στην θλιβερή επέτειο έκανε όμως και ο εισηγητής του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης μιλώντας για προβοκάτσιες στους εργατικούς αγώνες, που δεν πρέπει να κάμπτουν τους εργαζόμενους από τις διεκδικήσουν και οι οποίοι θα πρέπει να τις περιφρουρούν από τέτοιους μηχανισμούς.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου