Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

ΝΔ: Η εικόνα και η αξιοπιστία της χώρας διασύρονται από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ



«Βουλευτής της κυβερνητικής πλειοψηφίας ομολογεί ότι η κυβέρνηση “έβγαλε το διάλογο Τόμσεν – Βελκουλέσκου” και μάλιστα επικροτεί την ενέργεια. Δηλαδή, ομολογεί και επικροτεί υποκλοπές. Η εικόνα και η αξιοπιστία της χώρας διασύρονται από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ»

Η εικόνα και η αξιοπιστία της χώρας διασύρονται από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δηλώνει η ΝΔ για την δήλωση Παπαχριστόπουλου ότι η κυβέρνηση έβγαλε «στη φόρα» την υποκλοπή Τόμσεν – Βελκουλέσκου, δήλωση την οποία ανακάλεσε αργότερα.

«Βουλευτής της κυβερνητικής πλειοψηφίας ομολογεί ότι η κυβέρνηση “έβγαλε το διάλογο Τόμσεν – Βελκουλέσκου” και μάλιστα επικροτεί την ενέργεια. Δηλαδή, ομολογεί και επικροτεί υποκλοπές. Η εικόνα και η αξιοπιστία της χώρας διασύρονται από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ» τονίζει η αξιωματική αντιπολίτευση. 

«Ήρθε η ώρα να αναλάβει η Κυβέρνηση τις μεγάλες της ευθύνες. “Γκρίζα” οδός διαφυγής δεν υπάρχει» επισημαίνει το κόμμα. 

«Με την κυνική ομολογία Παπαχριστόπουλου αποδείχθηκε ότι η κυβέρνηση έκανε Ελλάδα να μοιάζει με κράτος απατεώνων και υποκλοπέων» τόνισε από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης. 

«Επιβεβαίωσε ο Τσίπρας τις χειρότερες υποψίες μας.... Έδωσαν στους δανειστές τα καλύτερα όπλα κι οι ίδιοι πάνε στο Eurogroup με μηδενική αξιοπιστία. Ντροπή τους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης. 

«Οι δηλώσεις του κ. Παπαχριστόπουλου αναδεικνύουν  ένα πολιτικό και ηθικό θέμα για την Κυβέρνηση και τον κ. Τσίπρα και μάλιστα σε μια κρίσιμη περίοδο για τη χώρα. Η Κυβέρνηση οφείλει να τοποθετηθεί ξεκάθαρα όπως άλλωστε και η ΚΟ των ΑΝΕΛ» σχολίασε ο γραμματέας της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλης Κεγκέρογλου.

«Mε αφορμή την παραδοχή Παπαχριστόπουλου για την υποκλοπή συνομιλιών του ΔΝΤ, στη συζήτηση για το Ασφαλιστικό: Με περισσή αφέλεια ή κυνισμό παραδέχονται πως έκαναν υποκλοπή. Και συνομιλίες έκλεψαν και την ψήφο του λαού. Ντροπή» σχολίασε από την πλευρά του ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης. 

«Ο Παπαχριστόπουλος όπως ο Βαρουφάκης αποκάλυψε τα αποτυχημένα σχέδια της κυβέρνησης. Δραχμή πέρυσι, υποκλοπές φέτος. Ο λογαριασμός πάντα στον ελληνικό λαό. Λογαριασμός Βαρουφάκη: €9,5 δισεκ. μέτρα αντί €1,5δισεκ. = €8 δισεκ. Λογαριασμός υποκλοπών (αποκάλυψη Παπαχριστόπουλου): €3,6 δισεκ.» πρόσθεσε ο κ. Θεοχάρης, σε ανάρτησή του στο Facebook.

Για "κυνική ομολογία" του βουλευτή των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του Το Ποτάμι. 



Πηγή: skai.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου