Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Η Βενεζουέλα "αιμορραγεί" και η κόρη του Τσάβες "κολυμπάει" στα χρήματα!



"Το να είσαι πλούσιος είναι κακό" είχε πει κάποτε ο πρώην πρόεδρος της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες. Ένα δημοσίευμα, ωστόσο, υποστηρίζει πως η 35χρονη κόρη του, Maria Gabriela Chavez, είναι η πλουσιότερη γυναίκα της χώρας!

Η κόρη του Ούγκο Τσάβες, του 52ου Προέδρου της Βενεζουέλας, έρχεται να προκαλέσει... τριγμούς! Ο πατέρας της, όντας στην εξουσία της χώρας από το 1999 μέχρι και λίγο πριν το θάνατό του, το 2013, είχε κάποτε "αποκυρήξει" τον πλούτο, με την χαρακτηριστική ατάκα "το να είσαι πλούσιος είναι κακό".



Ωστόσο ένα δημοσίευμα της Diario las Americas υποστηρίζει πως έχει αποδείξεις ότι η 35χρονη Maria Gabriela Chavez, η δεύτερη μεγαλύτερη κόρη του Τσάβες, έχει περιουσία σε τράπεζες των ΗΠΑ και της Ανδόρας που φτάνει τα 4,2 δισ. δολάρια!



Εάν ισχύει το ποσό αυτό, τότε... αυτομάτως μετατρέπει την 35χρονη πλουσιότερη και από τον μεγιστάνα των ΜΜΕ, Gustavo Cisneros, τον οποίο το περιοδικό Forbes ανακήρυξε ως τον πλουσιότερο άνθρωπο της Βενεζουέλας με περιουσία αξίας 3,6 δισ. δολάρια.

Η εφημερίδα, που εδρεύει στο Μαϊάμι, δεν μπήκε σε λεπτομέρειες σχετικά τα στοιχεία που διαθέτει, ωστόσο εδώ και αρκετό καιρό υπήρχαν πολλές φήμες πως η κόρη του Ούγκο Τσάβες, του ανθρώπου που συνέδεσε όσο κανένας το όνομά του με την Αριστερά της Λατινικής Αμερικής, διαθέτει μία τεράστια περιουσία.



Πηγή: dailymail.co.uk, newsit.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου