Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Αδειάζει και τα ταμειακά διαθέσιμα της ΕΥΔΑΠ η κυβέρνηση! Το νου σας στα παγκάρια Πάσχα έρχεται




Η κατάσταση δεν είναι πλέον οριακή αλλά πλήρως ανεξέλεγκτη και επικίνδυνη για την χώρα! Δεν υπάρχει φράγκο και δεν μπορούν να γίνουν πληρωμές τελεία και παύλα!! 

Δεν αφήνουν τίποτα στα ταμεία γιατί δεν υπάρχει φράγκο και κάποιος θα πρέπει να πληρώσει την αδυναμία τους να κυβερνήσουν και να είναι παραγωγικοί.

Τα ταμειακά διαθέσιμα της ΕΥΔΑΠ είχαν  σειρά για να βάλει χέρι η κυβέρνηση και έπεται συνέχεια να ακολουθήσουν και τα παγκάρια των εκκλησιών!!! Τον νου σας στις εκκλησίες!!

Έτσι, με πρόσφατη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας προβλέπεται ότι το ποσό των ταμειακών διαθεσίμων -δηλαδή των χρημάτων τα οποία υπάρχουν «στο συρτάρι» της ΕΥΔΑΠ και που απομένει μετά την αφαίρεση του αναγκαίου ποσού για πληρωμή των μηνιαίων υποχρεώσεων 30 εκατ. ευρώ τοποθετείται σε ποσοστό 70% στον Ειδικό Λογαριασμό Ταμειακής Διαχείρισης της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ). 

Η επίσημη «δικαιολογία» ότι είπαν και για τους προηγούμενους, ότι ο συγκεκριμένος λογαριασμός έχει μεγαλύτερη απόδοση, ενώ η επένδυση των χρημάτων σε αυτόν έχει την εγγύηση του ελληνικού Δημοσίου. 

Τελειώσαμε κυρίες και κύριοι και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι εκτός από την κυβέρνηση που ξέρει ότι μας έχει διαλύσει εντελώς.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου