Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που εκτέλεσαν με 14 σφαίρες στον Αλιμο



Ενέδρα θανάτου στον Άλιμο. Στις 00:55 στην οδό Κεφαλληνίας 14 ακούστηκαν πυροβολισμοί. Πληρώματα περιπολικών της Άμεσης Δράσης που έφθασαν εκεί εντόπισαν σοβαρά τραυματισμένο τον 42χρονο Μιχάλη Γιατράκη, ιδιοκτήτη μπαρ και αθλητή του body building μέσα σε ένα τζιπ μάρκας Τσερόκι. Ο Γιατράκης είχε απασχολήσεια από το 2004 τις αρχές για υπόθεση ναρκωτικών, είχε φυλακιστεί και αποφυλακιστεί το 2009. Σύμφωνα με πληροφορίες άγνωστοι που επέβαιναν σε ένα μαύρο αυτοκίνητο μάρκας BMW προσέγγισαν εκείνο του επιχειρηματία, ιδιοκτήτη μπαρ και άνοιξαν πυρ εναντίον του με πολεμικό καλάσνικοφ. Λίγο αργότερα το θύμα κατέληξε στα σοβαρά τραύματά του, ενώ στο σημείο της επίθεσης ήταν η σύζυγος του, η οποία βρισκόταν σε κατάσταση σοκ. 



Μερικά λεπτά μετά τους πυροβολισμούς, η πυροσβεστική έλαβε σήμα για φωτιά σε αυτοκίνητο πίσω από τα κρατητήρια του Ελληνικού. Τα χαρακτηριστικά του οχήματος παράπεμπαν σε αυτό της διαφυγής των δραστών. Το όχημα με πλαστές πινακίδες είχε κλαπεί και η κλοπή είχε δηλωθεί σε Α.Τ της Νέας Σμύρνης. 



Οι αστυνομικοί στο πορτμπαγκάζ εντοπίζουν ένα πολεμικό όπλο και γεμιστήρες. Τα ευρήματα μεταφέρθηκαν στα στην Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για βαλλιστική εξέταση και εξερεύνηση για γενετικό υλικό και αποτυπώματα. Αξιωματικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ανέλαβαν τις έρευνες, και επιχειρούν να εντοπίσουν τα κίνητρα των δραστών λαμβάνοντας καταθέσεις από το οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον του θύματος, ενώ αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων που ενδεχομένως έχουν καταγράψει τις κινήσεις τους.



Πηγή : thetoc.gr



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου