Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Γελάει αντί να κλαίει ο κόσμος : Κατρούγκαλος "Και εγώ κομμουνιστής είμαι"




Διαβάζουμε στο iefimerida.gr και πραγματικά μένουμε και εμείς άφωνοι με τα όσα τραγελαφικά ακούμε τα οποία μας κάνουν να ανησυχούμε περισσότερο και να αναρωτιόμαστε ποιος εγκληματίας έχει τοποθετήσει όλους αυτούς σε Υπουργεία;;;;;

Αναφέρουμε το ρεπορτάζ από το iefimerida.gr και δεν δείχνουμε το video για να μην σας εκνευρίσουμε περισσότερο.

Άναυδους άφησε τους παρευρισκομένους σε εκδήλωση στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, ο Υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος, όταν -μεταξύ άλλων- δήλωσε: «Και γω κομμουνιστής είμαι, επιθυμώ ένα άλλο σύστημα».

Η δήλωση του αυτή προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις του ακροατηρίου όπως ήταν αναμενόμενο, ενώ ο Υπουργός δίχως να πτοείται συνέχισε, υποστηρίζοντας ότι «δεν θέλει μια νέα Βάρκιζα».

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες που είχαν συγκεντρωθεί για να ακούσουν τον Υπουργό Εργασίας να αιτιολογεί τις σκληρές αποφάσεις της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό δεν μπόρεσαν να κρατήσουν τα γέλια τους, ενώ ο κ. Κατρούγκαλος υποστήριξε επίσης ότι «Αν ήταν άλλοι στη θέση μας το ΕΚΑΣ θα είχε κοπεί γιατί αυτό είναι στο μνημόνιο, αλλά δεν θα ήταν στη θέση αυτή η εθνική σύνταξη».

Ο Υπουργός Εργασίας πάντως επανέλαβε ότι πρόθεση της κυβέρνησης δεν είναι το τσεκούρεμα των συντάξεων δηλώνοντας για μια ακόμη φόρα ότι «οι κύριες συντάξεις δεν θα μειωθούν και θα φροντίσουμε ούτως ώστε να μην υπάρξει καμία απολύτως μείωση που να θίξει το εισόδημα των μικρών και μεσαίων συνταξιούχων».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου