Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Ο εθνικός γελωτοποιός έχει ξεφύγει θυσιάζοντας στην προπαγάνδα ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες



Κώστας Βουκελάτος

Όλα τα είχαμε ο γελωτοποιός που θέλει και ρόλο στην πολιτική ζωή της χώρας μας έλειπε.

Το να χρησιμοποιείς την αναγνωρισιμότητα σου για να κάνεις ξέπλυμα των λαθών και της ανικανότητας του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ πάει πολύ, ξεφεύγεις από τον ρόλο σου και επιτέλους δεν έχεις και την καλύτερα φήμη με τα κότερα και τους μπάφους που αναφέρονται σε κάποια δημοσιεύματα και σε εμπλέκουν για να το κάνεις αυτό!! Δεν φαίνεται να έχεις καμία ηθική και αυτό σε καθιστά πολύ επικίνδυνο.

Το ποιος είναι ο Λαζόπουλος είναι γνωστό σε όλους τους νοήμονες έλληνες γιατί εκτός από διασκεδαστής (ηθοποιός δεν είναι όπου και να έχει παίξει γελάς δεν σέβεσαι το ταλέντο του ) κάνει και το πλυντήριο για να ξεπλένει τα του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ πετώντας λάσπη και δεν διστάζει να θίξει ακόμα και ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

Το ότι υπάρχουν κάποιοι λίγοι ευτυχώς πλέον που μπορούν να επηρεαστούν από τον Λαζόπουλο δείχνει γιατί έχουμε κυβέρνηση τον Τσίπρα και τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Το χθεσινό νέο ατόπημα του δείχνει το πόσο Ταλιμπαν στρατιώτης υποτακτικός του Τσίπρα είναι και έχει απομακρυνθεί πλέον από διασκεδαστής κάνοντας μόνο και χωρίς ντροπή και φιλότιμο τον προπαγανδιστή του ΣΥΡΙΖΑ.

Το σχόλιο του αφορούσε τον Σόιμπλε και κατά επέκταση όλες τις κοινωνικές ομάδες ΑΜΕΑ που ξεσηκώθηκαν εχθές το βράδυ : «Όταν ο άνθρωπος είναι καθηλωμένος σε μια καρέκλα, σιγά-σιγά το μυαλό του καθηλώνεται και σε μια ιδέα» Και με αυτό τι θέλει να πει ο Λαζόπουλος; Ότι χαρακτηρίζει όλα τα ΑΜΕΑ τα οποία είναι καθηλωμένα στα αναπηρικά καροτσάκια; Τόσο μυαλό πωρωμένο και άρρωστο έχει ο Λαζόπουλος; 

Το αθλιότερο είναι ότι χειροκροτούσαν μετά από αυτό το ατόπημα τον διασκεδαστή οι θεατές του!!! Ντροπή τίποτα άλλο!!

Η αποδοχή αυτών που είπε για τους ανάπηρους ο εθνικός Καραγκιόζης από τους θεατές του δείχνει την παρακμή της Ελλάδας και το πόσο εύκολα γίνονται ορισμένοι υποχείριο επικίνδυνων ανθρώπων.

Η Ελλάδα έχει πάρει δυστυχώς την κάτω βόλτα και η κατάσταση δεν είναι αναστρέψιμη όσο αφήνουμε τέτοιου είδους παρακμιακούς τύπους να περνάνε λάθος ρατσιστικά αντικοινωνικά μηνύματα για να υπερασπιστούν μια λάθος καθεστωτική πολιτική.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου