Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΙΤΙΝΗ



Γράφει η Χαριτίνη Δημητρίου

Αυτή και μόνο είναι η ρίζα απο όπου ξεπετιέται ένας τύραννος :
Όταν εμφανίζεται για πρώτη φορά είναι ο προστάτης !
ΠΛΑΤΩΝ .

Πάμε αγαπημένοι μου να δούμε τι έγινε την εβδομάδα που πέρασε με χαριτωμενιά γιατί δεν βγαίνει αλλιώς . Χάσαμε την μπάλα ...πατριώτες !

Ο κύκλος των διεφθαρμένων πολιτικών ανοίγει συνέχεια ! Εκεί που λες δεν μπορεί αριστερή κυβέρνηση είναι κάτι ...θα κάνει για τον λαό ...Τι να κάνει καλέ ...; Αυτή η κυβέρνηση είναι εκατό φορές πιο απίθανη απο τις προηγούμενες κυβερνήσεις .

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ εβγαινε εξ αρχής και έλεγε θα κλείσω τις τράπεζες , και θα φέρω τα capital control , θα μειώσω μισθούς , συντάξεις , θα παραμείνει ο ΕΝΦΙΑ ,  θα σας γδάρω με τους φόρους ,θα ανοίξω τα σύνορα και θα γεμίσω την χώρα λαθρομετανάστες και πρόσφυγες , θα βγάλω την Ελλάδα απο την συνθήκη Sengen και μετά απο την Ε.Ε θα τον ψήφιζε ...κανείς ;

ΟΧΙ ! Έτσι όμως τάζοντας ..λαγούς με πετραχήλια τσιμπήσαμε το τυράκι και πιαστήκαμε στην ..φάκα !
Έτσι ο Αλέξης φοράει χειροποίητα κοστούμια απο τον γνωστό << Γιαννέτο >> .Ο αριστερός Αλέξης φοράει τα πιο ακριβά κοστούμια της Ελλάδας . Κατά τα άλλα κόβει και ράβει τα δικά μας κοστουμάκια .

Τώρα αν ήταν τα πράγματα όπως τα έλεγε..ας φόραγε ότι ήθελε..Αλλά που τέτοια τύχη .
Έτσι ψηφίστηκε και το συνταξιοδοτικό  απο ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ .
Στην Βουλή δε , γινότανε μεταξύ κυβέρνησης και των άλλων κομμάτων το έλα να δείς , και κάτσε λίγο πιο δίπλα να μην σε πάρουν οι σφαίρες . Ένα απο τα κορυφαία ήταν όταν ο Α.Τσίπρας είπε στην Ν.Δημοκρατία : Εσείς ούτε αρχηγό δεν μπορείτε να βγάλετε ...
Το ακούσατε όλοι στην Ν .Δημοκρατία ..; Μπράβο σας !
Που επιτέλους θα κάνουν εκλογές για αρχηγό κόμματος  στις 20 του Δεκέμβρη .Άντε να δούμε...
Γύρω -γύρω όλοι και στην μέση ..εμείς  που μία μετωπική με το μετρό την έχουμε κάνει ..Μη σας πω και και με αεροπλανοφόρο που ειναι και επίκαιρο !
Επίκαιρο λέει...Έχουν μαζευτεί στη Μεσόγειο πολεμικά πλοία ανοιχτά στην Συρία . Αρκεί μιά σπίθα για να ανάψει φωτιά και να οδηγηθούμε σε ανεξέλγκτες καταστάσεις .
Η Τουρκία βέβαια συνεχίζει να κάνει τα δικά της παρ' όλο που βγήκε στη φόρα φωτογραφικό υλικό με συγγενείς του Ερντογάν να είναι μπλεγμένοι με τους τζιχαντιστές.
Είναι κοινό μυστικό ότι η Τουρκία βοηθάει τους τζιχαντιστές με όχημα το λαθραίο πετρέλαιο .
Έτσι Ρώσοι και Αμερικάνοι έβγαλαν τις φωτογραφίες στη..φόρα για να χαμηλώσει λίγο ο Σουλτάνος , γιατί θα έχει την τύχη του Σαντάμ και του Καντάφη .
Μετά τα του tweets του Αλέξης πήραν θάρρος οι Τούρκοι και κάνουν σοβαρές παραβιάσεις στην χώρα μας ! Μάλιστα βόλτες έκανε η << Τσεσμέ >> ανατολικά της Μυτιλήνης τουρκικό υδρογραφικό συνοδευόμενο απο μια κοβέρτα του Τουρκικού Ναυτικού και υπό συνεχή παρακολούθηση της Ελληνικής κανονιοφόρου << ΑΗΤΗΤΟΣ >> .Είμαστε πολύ χαρούμενοι ...Με ότι συμβαίνει στην Ελλάδα μας !...
Χαρούμενοι όμως δεν είναι δυο Υπουργοί της κυβέρνησης  που βρέθηκαν μπλεγμένοι με το <<Πόθεν έσχες >> . Ο Γ. Σταθάκης δεν ήξερε πως έπρεπε να βάλει τα 37 αγροτεμάχια της γυναίκας του στην φορολογική δήλωση ...το ξέχασε  ! Ούτε κουβεντα για το 1,8 εκατομ.
Ο δε Α.Μητρόπουλος που τον ξαναθυμήθηκαν εδώ και 16 χρόνια φοροδιαφεύγει ...
Καταργείστε καλέ ...Το Πόθεν έσχες !Όσοι θελουν να φοροδιαφύγουν το ..κάνουν !Αλλοίμονο απο τον φουκαρά τον Λαό που όταν χρωστάει κάτι στην εφορία μπαίνει φυλακή . Αν είσαι Υπουργός , Βουλευτής , παρατρεχάμενος αυλικός μπορείς να το ξεχνάς και εσύ και το κράτος !
Είχαμε βέβαια και την μεγάλη απεργία της περασμενης Πέμπτης με με πολύ μικρά επεισόδια απο τους αναρχικούς . Ήταν και η επέτειος του Α. Γρηγορόπουλου που μετά την πορεία οι γνωστοί μπαχαλάκιδες έκαψαν  λίγο...τα εξάρχεια .Πάλι ο φουκαράς ο λαός την πλήρωσε !
Απο τη μιά τους συλλαμβάνουν και απο την άλλη τους αφήνουν μετά απο ...εντολές !
Α ! Ναι ! Ήρθε στην Αθήνα ο Υπουργός εξωτερικών της Αμερικής Τζόν Κέρι  και συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό και μίλησαν για το μεταναστευτικό και την ενέργεια ! Την ενέργεια ...την δική μας ..λεω εγώ πάλι...Που είναι ο Αλέξης που φώναζε : << Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι >> ....
Και εμείς κλεισμένοι μεσα σε λαγούμια  ! Μήπως επιτέλους ο καπνός της αλήθειας μπει μέσα και μας αναγκάσει να βγούμε έξω ;
Δεν αμφισβητώ ότι υπάρχουν Έλληνες που είτε μεμονωμένα , είτε  δρώντας συλλογικά πολεμάνε με αυτό που μας συμβαίνει ..Το ότι η φωνή τους δεν μας ξεσηκώνει είναι ανησυχητικό !
Και κλείνοντας θα πω : <<  Σωτηρία θα πεί να λυτρωθείς απ' όλους τους σωτήρες . Αυτή είναι η ανώτατη λευτεριά , η πιο αψηλή , όπου με δυσκολία αναπνέει ο άνθρωπος . Αντέχεις ; >>
Ν. Καζαντζάκης .

Είδαμε , ακούσαμε , κουτσομπολεύουμε !
Πάμε κοντοχωριανοί μου να δουμε τι κάνουν οι τηλεαστέρες  , που χαμπάρι δεν παίρνουν τι συμβαίνει ...
Έτσι λοιπόν η Μ. Μπεκατώρου μαζί με τον Κ.Μαρτάκη βρέθηκαν στον Βόλο και άναψαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης . Αρπαχτή το λέμε ...Ε ! Αφού τους δίνουν τις ευρουλίτσες ..γιατί να μην τις πάρουν ;  Μάλιστα ήταν αρκετές οι ευρουλίτσες !....

Ο Γ.Μαυρίδης μετά το Word Party τώρα και τραγουδιστής ! Να αναφέρουμε οτι είναι για καλο σκοπό γιατί τα χρήματα απο τις  πωλήσεις , θα πάνε σε ίδρυμα με κακοποιημένα παδιά .
Συμμετέχει στο τραγούδι με τίτλο << Ταξιδιώτης >>  του Αναστάση Ράμμου . Να ευχηθούμε να είναι καλοτάξιδο !

Πρεμιέρα έκανε  ο Κ.Μπογδάνος με το << Προβοκάτσια >> στο ΣΚΑΙ  .
Ο εκκεντικός και πανέξυπνος παρουσιαστής , δημοσιογράφος , τραγουδιστής υποδέχτηκε τους καλεσμένους του με στίχους κομμένους και ραμμένους για την ιδιοτητά τους .
Σε ότι αφορά τα νούμερα τηλεθέασης ο δημοσιογράφος δεν ήταν και πολύ ευχαριστημένος γιατι κατάφερε να συγκεντρώσει μόλις το 4,50% . Μια ...πίκρα την έχει ...

Το tip της εβδομάδας !
Λίγες ημέρες έμειναν για τα Χριστούγεννα  !
Βγείτε και αγοράστε έξυπνα και οικονομικά δώρα για τους αγαπημένους σας .
Αν μπορείτε να φτιάξετε κάτι απο τα χεράκια σας θα είναι ακόμα καλύτερα !
Και μην ξεχνάτε η ζωή μας είναι στιγμές ευτυχίας !
Αυτά και άλλα χαριτωμένα την
άλλη εβδομάδα με τη Χαριτίνη !


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου