Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Ψηφίζουμε σήμερα με σοβαρότητα για το καλό της χώρας





Κώστας Βουκελάτος

Η ώρα της αλήθειας έφτασε επιτέλους μετά το φιάσκο του Νοεμβρίου, οι Έλληνες πολίτες σήμερα περισσότερο από ποτέ ήθελαν και θέλουν μία σοβαρή αντιπολίτευση για να αντιμετωπίσει τα τεράστια λάθη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και να προστατέψει τους Έλληνες και την χώρα από μια κυβέρνηση που τους οδηγεί  στον γκρεμό.

 Από τις επτά το πρωί οι οπαδοί και φίλοι της ΝΔ σε όλη τη χώρα προσέρχονται στις κάλπες για να αναδείξουν τον 9ο πρόεδρο του κόμματος, σε μια εξαιρετικά κρίσιμη καμπή για τον τόπο, έναν σοβαρό αρχηγό με κοινοβουλευτική παρουσία για να αντιπολιτευτεί μία κυβέρνηση που βρίσκεται στο τέλος της και θα πρέπει να είναι έτοιμος για να αναλάβει τα ηνία της χώρας σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Προσωπικά εγώ δεν το έχω κρύψει ότι θεωρώ καλύτερη επιλογή αυτή την στιγμή για την αρχηγία του κόμματος μόνο τον Βαγγέλη Μειμαράκη άποψη που έχουν πάρα πολλά στελέχη και απλός κόσμος εκφράζοντας τις ανησυχίες τους για την πορεία του τόπου.

Σε ανακοίνωσή της η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε ότι, η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου Προέδρου του Κόμματος σε όλη τη χώρα, ξεκίνησε και συνεχίζεται ομαλά, χωρίς να έχουν παρατηρηθεί τεχνικά προβλήματα.

Καλεί παράλληλα όλους τους Νεοδημοκράτες να συμμετάσχουν στην κορυφαία εκλογική διαδικασία, τονίζοντας ότι «η εκλογή Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας είναι υπόθεση που αφορά όλη την ελληνική κοινωνία και καθορίζει το μέλλον του τόπου».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου