Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Αφού ξεπούλησαν τις τράπεζες, γονατίζουν με κατασχέσεις και τους επαγγελματίες




Χαρούλα Παπαδιαμάντη
καταχρεωμένη Επαγγελματίας

Διαλύουν ξεπουλούν και καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμα τους.

Επόμενο στόχος τους οι επαγγελματίες που έχουν καταστραφεί εντελώς και θέλουν να τους πάρουν τα πάντα να τους διαλύσουν παίρνοντας τους τα όποια χρήματα τους έχουν μείνει για να συντηρηθούν και να συντηρήσουν τις οικογένειες τους.

Άρχισαν από τη Δευτέρα να επιδίδονται τα πρώτα ηλεκτρονικά κατασχετήρια μέσω του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών, τα οποία αφορούσαν μικρό αριθμό οφειλετών που δεν ξεπερνούσε τους 150.

Σύμφωνα με εγκύκλιο του ΙΚΑ, στόχος είναι να επιδίδονται 600 ειδοποιήσεις ανά τράπεζα σε καθημερινή βάση, ενώ πλέον οι κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών για οφειλές προς τα ασφαλιστικά ταμεία που ξεπερνούν τις 5.000 ευρώ θα μπορούν να γίνονται ηλεκτρονικά. Για μικρότερα ποσά θα ακολουθείται χειρόγραφη διαδικασία.

Οι τράπεζες που θα λαμβάνουν τα ηλεκτρονικά κατασχετήρια και θα έχουν την ευθύνη να ψάχνουν αν οι οφειλέτες που τους διαβιβάζονται τηρούν λογαριασμό είναι: η Εθνική, η Alpha Bank, η Πειραιώς, η Αττικής, η Unicredit και η Aegean Baltic Bank.

Ο στόχος είναι να μην μείνει ευρώ στους λογαριασμούς ανίκανων πλέον να ανταπεξέλθουν επαγγελματιών δείχνοντας ακόμα μία φορά το ανθρώπινο πρόσωπο που μας πλάσαρε και μας κορόιδευε ότι είχε  ο Τσίπρας.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου