Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Τσαντάκιας για κλάματα – Κλέβει γυναίκα αλλά εκείνη παίρνει την εκδίκηση της – Δείτε τι του έκανε (Video)




Ο «πανέξυπνος» τσαντάκιας εντοπίζει το θύμα του. Κατεβαίνει από τη μηχανή του τρέχει και αρπάζει την τσάντα της
ανυποψίαστης γυναίκας.  

Το περιστατικό συνέβη στην Κίνα. Μια ανυποψίαστη γυναίκα περπατάει αμέριμνη στο πεζοδρόμιο. Είναι μέρα μεσημέρι. Ένας τσαντάκιας με ένα σκουτεράκι την εντοπίζει από μακριά.
Εκείνη δεν τον έχει καταλάβει. Ο τσαντάκιας σταματάει λίγα μέτρα πίσω της, αφήνει το σκούτερ του, ζυγίζει καλά τις κινήσεις του και αρχίζει να τρέχει. Μόλις φτάνει δίπλα στη γυναίκα, αρπάζει με δύναμη την τσάντα της, την αποσπά και συνεχίζει να τρέχει.

Η γυναίκα τα χάνει. Το αρχικό της σοκ όμως δίνει τη θέση της στην οργή και την εκδίκηση. Κοιτάζει και βλέπει πως ο ανόητος τσαντάκιας έχει παρατήσει λίγα μέτρα πιο κάτω, τη μηχανή του με τα κλειδιά επάνω της.

Δε χάνει ευκαιρία. Πηγαίνει στο μηχανάκι, το καβαλάει και φεύγει. Εξάλλου ένα μηχανάκι αξίζει περισσότερο από την τσάντα της. Ο τσαντάκιας συνειδητοποιεί την ανοησία του και με την τσάντα στο χέρι του να ανεμίζει γυρνάει και κυνηγάει τη γυναίκα που του πήρε το μηχανάκι.

Το βίντεο έχει σαρώσει στο διαδίκτυο, αν και πολλοί άνθρωποι λένε ότι δεν είναι γνήσιο, αλλά σκηνοθετημένο. Εκείνο πάντως που σίγουρα δεν είναι σκηνοθετημένο, είναι το γέλιο που βγάζει με τις αντιδράσεις των πρωταγωνιστών.




Πηγή : bloko.gr



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου