Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

"Το σύστημα δεν ακουμπάει το θέμα της τρομοκρατίας"


Το πολιτικό σύστημα έχει ενοχές και δεν ακουμπάει το θέμα της τρομοκρατίας", δήλωσε σε πρωινή εκπομπή του Mega, ο Γιάννης Πανούσης. Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι "δεν είναι φυσικό να προσπερνάμε συνέχεια τη Δικαιοσύνη, όταν δεν βολεύει τα σχέδια της κυβέρνησης".

Σε ό,τι αφορά τις αποκαλύψεις που έκανε, για διαλόγους μελών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με τρομοκράτες τους οποίους κατέθεσε στις αρχές ο πρώην υπουργός είπε: "και να μην υπάρχουν οι κασέτες στην ΕΥΠ, υπάρχουν τα κείμενα. Αν το υλικό με τις συνομιλίες φυλακισμένων έχει καταστραφεί πρέπει να το δούμε", ενώ συμπλήρωσε ότι είναι πλήρως νόμιμη η κατοχή των εγγράφων και η κατάθεσή του στον εισαγγελέα.

Απαντώντας στις αναφορές ότι και στο παρελθόν υπήρχαν τέτοιες συνομιλίες ανέφερε: "Ποτέ υπουργός δικαιοσύνης δεν συνομίλησε με κρατούμενους. Άλλο πράγμα μια μη φανερή διαδικασία η οποία πιθανόν να κατέληξε σε νομοθετικές ρυθμίσεις".

"Για τον ΣΥΡΙΖΑ, εγώ απέναντι στον Λάμπρου ήταν σαν να μην υπάρχω", είπε ακόμη, συμπληρώνοντας "το να προσπερνάμε συνέχεια την δικαιοσύνη όταν δεν βολεύει τα σχέδια της κυβέρνησης δεν είναι φυσικό".



Πηγή


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου