Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Γιατί αποσύρθηκε από την κούρσα του ΕΛΚ η Ντόρα


Αποσύρθηκε τελικά η υποψηφιότητα της Ντόρας Μπακογιάννη για την αντιπροεδρία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος λίγες μέρες πριν την ετήσια σύνοδο του ΕΛΚ στη Μαδρίτη στις 21 και 22 Οκτωβρίου. Στο συνέδριο θα βρίσκονται οι υποψήφιοι πρόεδροι της ΝΔ καθώς και ο τέως πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απόφαση της απόσυρσης της υποψηφιότητας κατέληξαν ύστερα από επικοινωνία που είχε η πρώην υπουργός Εξωτερικών με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη που την είχε προτείνει εκ μέρους της ΝΔ για τη συγκεκριμένη θέση κατόπιν συμφωνίας και με τους άλλους τρεις υποψηφίους προέδρους του κόμματος.

Σύμφωνα με το MEGA, η Ντόρα Μπακογιάννη κατηγορεί τον Αντώνη Σαμαρά ότι την υπονόμευσε παρασκηνιακά παίρνοντας τηλέφωνα για να μην ψηφιστεί. Το περιβάλλον του τέως πρωθυπουργού απαντά ότι «Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά», αφού δεν θα γινόταν να πάρει τηλέφωνο τους εκατοντάδες συνέδρους για να μην ψηφιστεί.

«Χάθηκε μία μεγάλη ευκαιρία για τη Νέα Δημοκρατία να κερδίσει μία θέση Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος», φέρεται να είπε ο Μανώλης Κεφαλογιάννης για την υποψηφιότητα.



Πηγή


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου