Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Σκληρή επίθεση Βορίδη κατά Φλαμπουράρη: Διαπράττει κακουργηματική πράξη, είναι κάτοχος μετοχών εργολήπτριας εταιρείας



Σκληρότατη επίθεση κατά του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη, εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, σε παρέμβασή του στις επιτροπές της Βουλής.

Συγκεκριμένα, ο κ. Βορίδης είπε ότι «προφανώς στα ζητήματα της διαφθοράς είμαι σίγουρος ότι η κυβέρνηση αλλά και κυρίως οι συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ δεν τα εξετάζουν α λα καρτ» και συνέχισε λέγοντας ότι ο κ. Φλαμπουράρης συνεχίζει να είναι κάτοχος μετοχών εργολήπτριας εταιρείας και ότι «διαπράττει κακουργηματική πράξη» - συμπληρώνοντας πως δεν βλέπει από την κυβέρνηση ευαισθησία και αντίδραση για το θέμα αυτό .

Παράλληλα, κάλεσε τον υπουργό Επικρατείας να παρουσιάσει αποδείξεις μεταβίβασης και όχι με ιδιωτικά συμφωνητικά που δεν μεταβιβάζουν μετοχές, ενώ ζήτησε να πάρει θέση και ο πρωθυπουργός.

Βούτσης: Όλα είναι καθαρά

Σε παρέμβασή του, ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, εξέφρασε την πεποίθηση ότι όλα είναι καθαρά στην υπόθεση των δύο υπουργών που ελέγχονται για προβληματικό πόθεν έσχες.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο κ. Βούτσης τόνισε πως η πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση με της «τηλεδίκες» που γίνονται τις τελευταίες ημέρες, δηλώνοντας μάλιστα βέβαιος πως η όλη υπόθεση θα λήξει την επόμενη εβδομάδα, όταν θα συνεδριάσει για το θέμα η αρμόδια επιτροπή της Βουλής.



Πηγή : huffingtonpost.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου