Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Τι φταίει το κόμμα και οι διαδικασίες επειδή εσύ δεν μπορούσες να μαζέψεις τις υπογραφές;



Γράφει ο Κώστας Βουκελάτος

Το χθεσινό σώου Γεωργιάδη να τρέχει ιδρωμένος και καθυστερημένος να προλάβει να καταθέσει για αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας στιγμάτισε την χθεσινή μέρα.

Η επιμονή του Άδωνι να μαζέψει τις υπογραφές έστω και στο παραπέντε παρακαλώντας όπως φαίνεται τα στελέχη να υπογράψουν και να τον βοηθήσουν να κατέβει δεν είναι και το καλύτερο δείγμα ότι  θα ήθελαν η πλειοψηφία και την δικιά του υποψηφιότητα στην κούρσα του αρχηγού.

Το να μην μπορείς να μαζέψεις 50 υπογραφές σε κάνει τουλάχιστον να το ξανασκεφτείς για το τι πας να κάνεις αλλά εδώ μιλάμε για τον Άδωνι που δεν το σκέφτηκε καθόλου γιατί δεν έχει ντροπή και μάλιστα έκανε και το ανάλογο σώου για να προλάβει καθυστερημένος κατά 8 λεπτά.

Φυσικά όπως ορίζει το καταστατικό δεν έγινε δεκτή η υποψηφιότητα του αλλά επειδή μιλάμε για τον Άδωνι χρησιμοποίησε την ήρεμη φωνούλα του για να καταγγείλει να φωνάξει για τις διαδικασίες να μιλήσει με τους συνυποψηφίους του και να κατέβει και πάλι στην Συγγρού για να τους κάνει άνω κάτω.

Τι φταίει το κόμμα και οι διαδικασίες επειδή εσύ δεν μπορούσες να μαζέψεις τις υπογραφές μέχρι τις 6 το απόγευμα ;

Έτσι λοιπόν γελοιοποιόντας την διαδικασία των υποψηφιότητων, στις 09:30 σήμερα το πρωί θα συνεδριάσει εκ νέου η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, για το θέμα της υποψηφιότητας του Άδωνι Γεωργιάδη.

Οι πιέσεις προς την Επιτροπή άλλωστε ήταν πολλές, καθώς όλοι οι υποψήφιοι Μεϊμαράκης, Μητσοτάκης, Τζιτζικώστας μετά και την τηλεφωνική τους επικοινωνία με τον Άδωνι και ακούγοντας την ήρεμη φωνή του πήραν θέση υπέρ της κύρωσης της υποψηφιότητας, αλλά και πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος, μεταξύ των οποίων ο Αντώνης Σαμαράς και η Ντόρα Μπακογιάννη, εξέφρασαν την κατηγορηματική τους αντίθεση με αυτήν την απόφαση.

Ο θόρυβος λοιπόν λειτούργησε υπέρ του Άδωνι και κατάφερε και πάλι  να ασχολούνται μαζί του και το όλο σκηνικό δεν λειτουργεί σίγουρα υπέρ της παράταξης για την προσέλκυση νέων στελεχών ειδικά νεολαίων που εχθές στα sosial media γλεντούσαν και γελούσαν με το σώου Άδωνι.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου