Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Βαρουφάκης: Στηρίζω Τσακαλώτο αλλά δεν θα είμαι στη Βουλή για να ψηφίσω





Το γεγονός ότι δεν θα βρίσκεται απόψε στην Βουλή για να ψηφίσει, γνωστοποίησε ο Γ. Βαρουφάκης, επικαλούμενος «οικογενειακούς λόγους», τόσο με ανάρτηση στο διαδίκτυο και κατόπιν, επισήμως με επιστολή του προς την πρόεδρο της Βουλής, Ζ . Κωνσταντοπούλου, στην οποία δηλώνει ότι ψηφίζει θετικά στο νομοσχέδιο για την εξουσιοδότηση του υπ. Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, να διαπραγματευτεί στα πλαίσια του Eurogroup.

Στην επιστολή του που δημοσιεύει και στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter αναφέρει ότι η ψήφος του για την εξουσιοδότηση Τσακαλώτου είναι θετική και σημειώνει ότι θα λείπει από την πρωτεύουσα για λόγους καθαρά οικογενειακούς.

Συνοδεύει μάλιστα την επιστολή με το μήνυμα:

«Αύριο ο Ευκλείδης αξίζει την στήριξη όλων μας. Την δική μου την έχει στο ακέραιο. Μετά θα αξιολογήσουμε το αποτέλεσμα».

Νωρίτερα, σε ανάρτησή του ο Γ. Βαρυφάκης σημείωνε:

«Το ότι δεν θα είμαι στη Βουλή απόψε να ψηφίσω δια ζώσης οφείλεται σε οικογενειακούς λόγου (προλαμβάνω τις διάφορες...ερμηνείες)», ενώ προηγουμένως είχε γράψει:

«Στην ΚΟ το πρωί, δήλωσα πως στηρίζω απόλυτα τον Ε. Τσακαλώτο στον αγώνα που θα δώσει στο Eurogroup, ιδίως υπέρ του πλάνου μας για το χρέος».



Πηγή : ethnos.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου